- Glemte du buksene, Rihanna?

Rihanna fikk kritikk etter å ha vist seg i dette antrekket.

SJOKKERTE: Rihanna tok et godt tak i rumpa til en 16 år gammel fan før en konsert nylig. Etterpå raste familiemedlemmer av jenta. Foto: All Over Press
SJOKKERTE: Rihanna tok et godt tak i rumpa til en 16 år gammel fan før en konsert nylig. Etterpå raste familiemedlemmer av jenta. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Rihanna (23) er for tiden i Canada under «Loud»-turneen. Likevel fikk hun tid til å presse inn en pause under Formel 1-løpet «Canadian Grand Prix».

Senere på kvelden ble stjernen fotografert i det hun forlot hotellet sitt i Montreal.

Ikledd en lang blazer fikk hun kjenne på det kalde regnværet. Det kunne også se ut som om Rihanna ikke hadde noen ting under blazeren, da hun viste fram sine bare ben. Det gikk ikke upåaktet hen i kjendispressen.

«Har du glemt buksene dine, Rihanna?», skrev britiske Daily Mail, og ga stjernen kritikk for antrekket.

Riktignok hadde sangstjernen på seg en kort olashorts under jakken. Den var imidlertid usynlig for de oppmøtte.

Rihanna mottok nylig krass kritikk, etter at hun møtte en 16 år gammel kvinnelig fan før en konsert. Ifølge nettstedet MediaTakeOut.com skal stjernen ha klemt på 16-åringen, samtidig som hun tok et godt tak i rumpa hennes.

Det fikk jentas tante til å rase.

- Hva er det hun tenker med? Jeg vil ikke en gang at niesen min skal tulle med homofili. Ikke i hennes alder, sa hun til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette ble for mye for Kuwait

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer