- Glemte bukse på den røde løperen

Chloë Sevigny får bitende kleskritikk.

FÅR KRITIKK: At Chloe Sevigny valgte denne jakken på premiere, går ikke ubemerket hen i kjendispressen. Foto: All Over Press
FÅR KRITIKK: At Chloe Sevigny valgte denne jakken på premiere, går ikke ubemerket hen i kjendispressen. Foto: All Over Press Vis mer
Se alle bildene nederst i saken!

SEHER.NO: Skuespilleren Chloë Sevigny er i Hollywood kjent for sin alternative klesstil. Det viste hun da hun stilte opp på premieren til filmen «Somewhere».

Ikledd en mørk, rutete jakke, viste stjernen seg fram i blitz-regnet. Og etter på ventet kritikk.

- Du store. Hun ser ut som en litt penere versjon av Kurt Cobain. Den jakken, eller vi tror i hvert fall det er en jakke, er søt. Men den passer virkelig ikke på en premiere som er sponset av Louis Vuitton, skriver nettstedet CocoPerez.com.

Sevigny hadde tidligere i år et annet uhell med klærne, da hun entret scenen for å motta en Golden Globe-pris for beste birolle.

En av prisutdelerne presterte nemlig å tråkke på stjernens kjole, i det hun gikk opp på scenen, slik at den revnet. Det stjal selvfølgelig overskriftene dagen etter.

Skuespilleren får nå et kles-råd fra CocoPerez.

- Neste gang kan du jo la tømmerhogger-looken vente til du skal på noe som er utendørs, for eksempel camping.

 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her går det helt galt

SAMMENLIGNES: Stjernen ser ut som Kurt Cobain. Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
FÅR KRITIKK: At Chloe Sevigny valgte denne jakken på premiere, går ikke ubemerket hen i kjendispressen. Foto: All Over Press