«Luksusfellen»

Glemte å fortelle om gjeld: - Jeg blir forbanna

30-åringen fra Karmøy fikk seg et sjokk.

DRØYT: «Luksusfellen»-deltaker Mirsad Muminovic er glad i trening og kosthold, men livsstilen hans speiler ikke økonomien. Video: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): «Luksusfellen»-ekspertene Hallgeir Kvadsheim og Silje Sandmæl ser seg i ukens episode nødt til å reise til Karmøy, for å ta grep om økonomien til 30 år gamle Mirsad Muminovic.

Han jobber som lageransvarlig, og tjener greit med penger. Problemet er bare at forbruket hans ikke matcher inntekten. At gammel gjeld fra da han bygde et hus med sin tidligere svigerfar stadig vokser, hjelper heller ikke på situasjonen.

Karmøy-mannen og hans kjæreste Iselin tror selv at gjelden kun er i overkant av 400 000 kroner høy.

Sannheten er imidlertid en annen, noe ekspertene raskt finner ut av. At Mirsad i tillegg glemmer å opplyse om annen, ekstern gjeld, sørger for at Silje til slutt nesten gir opp.

Milliongjeld

De to ekspertene besøker paret i sin bolig, der de har bodd sammen i en måneds tid. Det kommer fram at Mirsads nye svigermor er regnskapsfører, som igjen har sørget for at Iselin er ekstra interessert i sin nye samboers økonomi.

På oppdrag fra ekspertene fikk de beskjed om å ringe alle kreditorene, for å finne ut av hvor stor den samlede gjelden var. Da det svart på hvitt ble skrevet på en tavle at den var på over en million kroner, virket bekymringen og stor hos ekspertene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer