Kristen Bell

Glemte å dusje barna

Stjerneparet har aldri vært redd for å komme med kontroversielle utsagn om barneoppdragelsen.

KRISTEN BELL: Gossip girl-stjernen Kristen Bell og ektemannen Dax Shepard på TV-show i London våren 2022. Foto: NTB
KRISTEN BELL: Gossip girl-stjernen Kristen Bell og ektemannen Dax Shepard på TV-show i London våren 2022. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-paret Kristin Bell (42) og Dax Shephard (47) har aldri lagt skjult på at de har valgt å gå utenfor boksen hva gjelder barneoppdragelse.

Ekteparet, som giftet seg i 2013, har døtrene Lincoln (9) og Delta (7), avslørte i fjor høst i TV-programmet The View at det kunne gå flere dager før de sørget for at barna ble dusjet.

TILBAKEFALL. Dax Shepard har vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånda si. Slik reagerer kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer

- Vi badet barna våre hver eneste natt, som en del av kveldsrutinen, men plutselig begynte de å legge seg selv, og da glemte vi den baderutinen og bare: «hallo, når var sist gang vi badet dem?», forklarte tobarnsfaren, og erkjente at det kunne gå fem-seks dager før barna ble dusjet.

- Ja, vi glemte det, rett og slett, supplerte kona.

GÅR SINE EGNE VEIER: Ekteparet Dax Shepard og Kristen Bell råklinte på rød løper under premieren av filmen Chimp, der han spilte, våren 2017. FOTO: NTB
GÅR SINE EGNE VEIER: Ekteparet Dax Shepard og Kristen Bell råklinte på rød løper under premieren av filmen Chimp, der han spilte, våren 2017. FOTO: NTB Vis mer

Men til tross for at ekteparet fikk mye tyn for barnas dusjrutiner, har hun forklart at det først og fremst handler om å ta hensyn til miljøet. For å spare på vannet. Ekteparet bor i California, som ofte er rammet av tørke, som kan resultere i ødeleggende skogbranner.

- Vi har ikke tonnevis med vann, så når jeg dusjer tar jeg tak i jentene og skyver dem med meg inn, slik at vi alle bruker det samme dusjvannet, har hun sagt til People.

Fra gulvet til sengen

Tidligere i år kom de med et nytt utsagn, som mange på sosiale medier har konkludert med at er kontroversielt - døtrene har nemlig sovet på foreldrenes soveromsgulv i stedet for i sengene på sine egne rom.

Dette avslørte ekteparet i Dax Shepards podkast Armchair Expert.

EVENTYRLYSTNE: Dax Shepard og kona Kristen Bell under Austrian Grand Prix i juli i år. FOTO: NTB
EVENTYRLYSTNE: Dax Shepard og kona Kristen Bell under Austrian Grand Prix i juli i år. FOTO: NTB Vis mer

Nå derimot avslører ekteparet at døtrene er tilbake igjen på sine egne soverom, og denne gangen i senger og ikke på gulvet.

- Vi har akkurat fått dem til å avansere fra å sove på gulvet, til madrass. Dere kan gratulere meg, vi klarte å få dem til å sove på rommene sine, ved siden av hverandre i egne senger. Nå kan de klenge på hverandre, i stedet for oss, sa skuespilleren med glimt i øyet.

GÅR GALT: Carola Häggkvist har prøvd seg på en ståhjuling på en strand i Sverige, men det gikk ikke helt bra. Video: carolaofficiell Vis mer

Men det er også mange av Kristen og Dax' følgere som kjenner seg igjen i barnas leggerutiner, og som selv har latt egne barn sove på gulvet så lenge de selv har ønsket og villet det - uten at barna har tatt skade av det:

FÅR STØTTE: Paret får støtte fra likesinnede. Foto: Skjermdump Instagram
FÅR STØTTE: Paret får støtte fra likesinnede. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

LES OGSÅ: - Hun var veldig kontrollerende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer