TYV? Britney Spears slipper politianmeldelse etter at hun ble tatt for å forlate en butikk med et plagg uten å betale. Foto: All Over Press
TYV? Britney Spears slipper politianmeldelse etter at hun ble tatt for å forlate en butikk med et plagg uten å betale. Foto: All Over PressVis mer

"Glemte" å betalte for genser

Skal det aldri ta slutt for Britney?

SEHER.NO: Den trøblete popstjernen Britney Spears (26) skapte kaos da hun forlot en trendy butikk i Los Angeles ikledd en topp til rundt 1000 norske kroner hun ikke hadde betalt for, skriver The Sun.

Hennes hjelpere og livvakter, som telte hele 25 personer, måtte krangle med de butikkansatte og politiet etter hendelsen.

Britneys venner hevdet at hele episoden var en misforståelse og at hun rett og slett bare hadde glemt å betale for genseren. Tobarnsmoren ble ikke arrestert.

- Britney så ut til å være i en slags tåke. Hun kikket raskt på kåper og bager før hun forlot butikken med crewet sitt på 25 personer, forteller en kunde ifølge avisen.

- De ansatte i butikken bare stirret på hverandre før en utbrøt: "Jeg tror hun har tatt en topp". Så ble det kaos på utsiden med fans og politi.

Britney befinner seg for tiden midt i foreldrerettsaken om sine to sønner Sean Patrick (2 1/2) og Jayden James (1 1/2). Etter at hun nylig slapp ut fra psykiatrisk avdeling er det faren hennes, Jamie Spears, som tar seg av henne.

I fjor ble Britney anklaget for å stjele en engangsligther fra en garage og en parykk fra en sexbutikk.

LES OGSÅ: Etterforskes for mulig Britney-doping