I SKOLEGÅRDEN: I mandagens episode viser Katarina frem skolegården på Hartvid Nissen videregående skole. Foto: SOL TV
I SKOLEGÅRDEN: I mandagens episode viser Katarina frem skolegården på Hartvid Nissen videregående skole. Foto: SOL TVVis mer

- Glemmer at kamera er der

15 år gamle Katarina besøker skolen hun håper å komme inn på til høsten. Mandag kveld blir hun nettkjendis.

SEHER.NO: Mandag kl. 20.00 er det klart for premiere på SOL TVs nye serie "Katarinas verden". Serien består av 30 episoder, som alle er ca. 4 minutter lange. For første gang er en dokusåpe blitt profesjonelt produsert for nett-tv.

Vi møter 15 år gamle Katarina som går siste året på Bjølsen ungdomsskole. Det nærmer seg skoleslutt og Katarina må begynne å tenke på fremtiden. Hun drømmer nemlig om å komme inn på dramalinjen på Hartvig Nissen videregående.

Les også: Nettets nye stjerne

I første episode blir vi kjent med Katarina og hun tar oss med til skolegården på Hartvig Nissen, mens hun drømmer seg bort. Hun er fast bestemt på at dette er skolen hun skal gå på de neste årene.

Og Katarina innrømmer at det er ganske slitsomt å ha kamera rundt seg hele tiden.

- Man skulle kanskje ikke tro det, men man blir veldig sliten. Mer sliten enn man skulle tro. Det skjer ofte at jeg glemmer at kamera er der, men jeg er meg selv hele tiden - uansett om det er kamera der eller ikke, sier Katarina til Seher.no.

SOL har samarbeidet med det norske produksjonsselskapet Storyteller om serien, og ansvarlig for SOL TV, Målfrid Hansen tror de har kommet frem til et bra konsept.

- Vi brukte en del tid på å finne ut lengden på programmene, hvor mange episoder det skulle være og så videre, men vi føler nå at vi har funnet en form som fungerer. Så vi får bare krysse fingrene og håpe at folk liker det de ser, sier hun til Seher.no.

"Katarinas verden" kan du se hver dag på SOL TV klokken 20.00. Serien sendes i seks uker fremover.

Nedenfor kan du se et klipp fra "Katarinas verden":