Glemmer aldri Charlie

Denise Richards vil aldri slutte å benflørte med eks-mannen...

GO' FOTEN: Denise synes nok ikke det er like stas å gå i sandaler lenger... Foto: All Over Press
GO' FOTEN: Denise synes nok ikke det er like stas å gå i sandaler lenger... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Merket for livet!


Denise Richards (34) - kjent fra James Bond-filmen "The World Is Not Enough" prydet den ene ankelen med eks-mannen Charlie Sheens (40) navn før de giftet seg i 2002. Da var forelskelsen tydeligvis på topp - og ment å vare evig.


Og selv om ekteskapet med Sheen har gått den veien høna sparker, har den sexy skuespilleren ikke fjernet mannens navn fra foten...


CHARLIES TRUSESAMLING: Se her!


Men Sheen - kjent fra TV-serien "Spin City" - bør nok ikke håpe på noen gjenforening med det første. Parets skilsmisse har vært nådeløs og bitter, og preget av gjensidige ondsinnede utfall. Alt tyder på at bruddet ender i en rettssak.


Richards - som har blitt observert sammen med Bon Jovi-gitarist Ritchie Sambora (46)- har beskyldt ektemannen for å være avhengig av pornografi og avhengig av medisiner.


Han har svart med å kreve farskapstest fordi han har begynt å tvile på om han er far til hennes barn.DENISE KYSSER RITCHIE: Se her!Hun har bedt domstolen pålegge Sheen å holde seg langt unna henne og deres to døtre Sam J. (2) og Lola Rose (11 mnd.)...


Og hele tiden kan hun minnes de gode dagene med Charlie - ved å kikke på sin egen svimerkede ankel!


 JAMES BONDS TATOVERING: Se her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer