Ulrika Jonsson:

Glefser mot superstjernens nakenbilde: - Giftig

Den svenske tv-profilen har ikke noe til overs for superstjernas nye singelcover.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert

Denne uka slapp superstjerna Jennifer Lopez (51) en ny singel med navn «In the Morning». Med singelen fulgte det også med et bilde som overlater lite til fantasien.

På sitt nyeste cover poserte nemlig Lopez i Evas drakt bare iført forlovelsesringen sin fra Alex Rodriguez (45).

Reaksjonene var mange, spesielt av det positive slaget, og man kan trygt fastslå at det overhodet ikke var singelen som fanget oppmerksomheten, men heller Lopez kliss naken.

Det er imidlertid ikke alle som er like begeistret for bildet.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez er ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

Svært bekymret

I en kronikk i tabloidavisen The Sun går nemlig den svenske programlederen Ulrika Jonsson (53) hardt ut mot artistens bildet. Hun beskriver bildet som skadelig og mener de gir et feilaktig bilde av kvinnekroppen.

53-åringen, som selv har to døtre på 16 og 20 år, er veldig bekymret for hva slags effekt slike bilder kan ha på dem og deres selvbilde. Hun mener også at kjente personer må huske på at med berømmelsen kommer det også et ansvar.

MISFORNØYD: Programlederen mener at bildet til Jennifer Lopez skaper urealistiske forventninger. Foto: Ken McKay / ITV / REX
MISFORNØYD: Programlederen mener at bildet til Jennifer Lopez skaper urealistiske forventninger. Foto: Ken McKay / ITV / REX Vis mer

- Hun har et unaturlig pent utseendet for alderen. Å skape urealistiske forventninger gjør så mye skade, og slaveriet rundt denne perfeksjonismen som er skapt - må ta slutt, lyder det fra tv-profilen.

- De blir fotografert av de beste og vil ikke la noe passere uten et godt filter. Og uten tvil, hvis jeg hadde de samme forholdene, kunne du ha sett en annen Ulrika Jonsson enn den jeg viser i sosiale medier. Men denne strebingen etter perfeksjon tror jeg vil gjøre veldig stor skade, legger hun til.

OVERRASKET: Silje Norendal og Pål André Helland fikk seg en liten overraskelse da de skulle delta på en yogatime med Nicolay Ramm. VIDEO: NRK / Fredrik Filtvedt. Reporter: Melina Pambou Sundfør. Vis mer

Raser mot Jennifer Aniston

I kronikken kommer hun også inn på hvordan barna hennes har gjort henne oppmerksom på hvordan sosiale medier kan være, spesielt for unge mennesker. Hun skriver at hennes 20 år gammel datter beskrev sosiale medier som giftig og det verste i verden.

Jonsson stopper imidlertid ikke med kritiseringen av Lopez. Hun benytter også anledningen til å dele noen velvalgte ord om «Friends»-stjernen Jennifer Aniston (51) som poserte for et velværemerket nylig hvor hun gjorde yoga.

- Da jeg så dette bildet av henne som praktiserte yoga som en reklame for et velværemerke, følte jeg meg som at noen hadde tatt en gigantisk nål og stukket meg i den gjenværende, oppblåste selvtilliten jeg har skrapet sammen i mine 53 år.

At Jennifer Lopez delte et nakenbilde med fansen sin verden over er hun ikke alene om. Tidligere i år slo nemlig Gwyneth Paltrow (48) til med et nakenbilde på bursdagen sin.

BYTTET KARRIERE: Trebarnsmoren Nikole Mitchell (36) lever av å selge nakenbilder på nettestedet OnlyFans, men slik har det ikke alltid vært. Video: Mitchellnikole / Instagram. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

«MAMMA»

På bildet så man 48-åringen posere ute i naturen, mens hun iherdig prøvde å skjule sine edlere deler.

«Iført ingenting annet enn min bursdagsdrakt i dag», var blant det Paltrow skrev i innlegget, samtidig som hun benyttet anledningen til å takke for alle gratulasjoner hun har mottatt.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

I kommentarfeltet strømmet det over av gratulasjoner og komplimenter til Hollywood-stjernen. Men det var imidlertid én kommentar som fikk mest oppmerksomhet. Den var nemlig fra datteren Apple Martin (16), som Paltrow har sammen med eksmannen Chris Martin (43).

Ut fra kommentaren å dømme så det ut til at Apple fikk seg en uventet overraskelse da hun kom over morens nakenbilde.

«MAMMA», lød nemlig kommentaren fra 16-åringen, som fikk godt over 10 000 likerklikk.

LES OGSÅ: Stjernens nakenbilde gikk viralt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer