DØD: Lørdag forrige helg ble Cory Monteith funnet død av en overdose på sitt hotellrom i Canada. Foto: Splash / All Over Press
DØD: Lørdag forrige helg ble Cory Monteith funnet død av en overdose på sitt hotellrom i Canada. Foto: Splash / All Over PressVis mer

«Glee» tar midlertidig innspillingspause

- Vi må finne ut hvordan vi gjør det etter Corys brå bortgang.

SEOGHØR.NO: Lørdag kom sjokkbeskjeden om at «Glee»-stjernen Cory Monteith (31) hadde blitt funnet død på sitt hotellrom i Canada.

Noen dager senere var dødsårsaken klar: og en giftig blanding av heroin og alkohol skal ha tatt livet av den unge stjernen.

Cory, som var kjæreste med «Glee»-kollega Lea Michele (26), har i flere år slitt med narkotikaproblemer, og senest i april i år la han seg inn på rehab.

Sesong 5 av «Glee» er rett rundt hjørnet på amerikansk TV, og nå har produksjonsfolka bak serien tatt en to ukers pause for å finne ut av hva de gjør med den videre utviklingen av Corys rollefigur i TV-serien, skriver InTouch.

- Vi må finne ut hvordan vi gjør det med Corys karakter, etter hans brå bortgang. Nå må vi omskrive alt, forteller en kilde til nettstedet.

Selve innspillingen var planlagt å skulle begynne i slutten av juli.

LES OGSÅ: Bond-stjerne funnet død