SANG I EGET BRYLLUP: «Glee»-stjernen Matthew Morrison og Renee Puente overrasket gjestene med å synge en duett, da de giftet seg lørdag. Foto: /All Over Press
SANG I EGET BRYLLUP: «Glee»-stjernen Matthew Morrison og Renee Puente overrasket gjestene med å synge en duett, da de giftet seg lørdag. Foto: /All Over PressVis mer

«Glee»-stjernen sang da han giftet seg

Matthew Morrison og kona overrasket bryllupsgjestene lørdag.

SEOGHØR.NO: Matthew Morrison (35) har gjort stor suksess som musikk-læreren Will Schuester i TV 2-serien «Glee».

Men lørdag havnet han i rampelyset også privat, da han giftet seg med kjæresten Renee Puente på Hawaii.

I løpet av feiringen overrasket nemlig brudeparet gjestene sine med å fremføre en duett av låten «Starry Eyed/Video Games» av Laura Benati ifølge Popcrush.com.

De nye ekteparet har vært sammen i tre år og forlovet seg i 2013.

Fridde på Elton Johns fest

Det var Matthew som fridde til Renee og den gledelige nyheten ble avslørt på Sir Elton Johns «White Tie and Tiara»-fest i London.

POPULÆR: Matthew Morrison har gjort stor suksess med sin rolle i «Glee». Her er han i en scene med Jayma Mays. Foto: ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection/All Over Press
POPULÆR: Matthew Morrison har gjort stor suksess med sin rolle i «Glee». Her er han i en scene med Jayma Mays. Foto: ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection/All Over Press Vis mer

Sir Elton og Coldplay-vokalist Chris Martin slo seg sammen for å fremføre låten «Your Song» til ære for det kommende brudeparet.

- De er fra seg av glede. Han elsker henne så høyt. Tema for kvelden var kjærlighet, så det var det perfekte tidspunktet, sier en kilde til E!.

Sir Elton John-festen har alltid vært spesiell for paret. De to viste seg for første gang sammen offentlig på den samme festen i 2011.

Morrison har tidligere uttalt til Britain's Cosmopolitan magazine hvor glad han er i sin kommende brud.

- Hun er utrolig. Jeg har valgt å være med henne og jeg er lykkelig. Jeg ønsker fremdeles å gifte meg og få barn en dag. Når jeg er klar til å fri, vil hun være den første som får vite det.

LES OGSÅ: «Glee»-stjernens kjæreste funnet død