Amber Riley:

«Glee»-stjernen røper gladnyhet

Kjærligheten blomstrer for Amber Riley og kjæresten, som nå tar forholdet et steg videre.

FORLOVET: Amber Riley (ytterst t.h.) kunne selv meddele den gledelige nyheten. Her med «Glee»-kollegene Jenna Ushkowitz, Naya Rivera, Brad Falchuk og Lea Michele i 2011. Foto: Peter Wintersteller/ BEI/ REX/ NTB
FORLOVET: Amber Riley (ytterst t.h.) kunne selv meddele den gledelige nyheten. Her med «Glee»-kollegene Jenna Ushkowitz, Naya Rivera, Brad Falchuk og Lea Michele i 2011. Foto: Peter Wintersteller/ BEI/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gladnyhetene har ikke stått i kø for «Glee»-skuespillerne, som heller har opplevd tragedie etter tragedie.

Sist ut var Naya Rivera, som mistet livet etter en båtulykke i sommer.

All motgangen rollebesetningen til den populære musikalserien har opplevd har gjort at flere mener de er under en forbannelse.

Viste frem stor ring

Men nå kan Amber Riley (34) dele lys i alt mørket. Hun avslører nemlig en gladnyhet på Instagram som viser at det er håp likevel.

Hun røper nemlig at hun og kjæreste Black har tatt forholdet et steg videre, og at de nå har forlovet seg.

«Det var en tid da jeg trodde jeg ikke ønsket eller fortjente denne type kjærlighet. Jeg ser på en mann som gjorde at jeg ombestemte meg», åpner hun innlegget med.

I innlegget har hun lagt ut et bilde av seg selv og sin fremtidige ektemann i matchende antrekk. Hun har også lagt inn et klipp hvor man ser den store, glitrende forlovelsesringen.

«Min tid for meg selv, min kjærlighet for meg selv, har gjort meg komfortabel med meg selv, jeg er den fremtidige fru Black. Jeg elsker deg, Desean, og jeg takker deg for tålmodigheten din, ditt vennskap og ditt partnerskap», skriver hun videre.

Møttes på nett

Også Black har skrevet et innlegg på Instagram i anledning forlovelsen.

«Gutter, når en kvinne ser på dere slik, så er det en klar indikasjon på at dere gjør det riktige. Nå, når hun gir ubetinget kjærlighet du aldri har opplevd, er det en annen klar identifikasjon på at du har funnet den rette. Bare en tåpe vil la noen så spesielle som dette glippe. Så jeg gjorde det eneste vise en mann kan gjøre, og satte en ring på henne», skriver han.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

Riley er mest kjent for sin rolle gjennom seks år som Mercedes Jones i «Glee». For rollen sin ble hun nominert til flere prestisjetunge priser, inkludert en Grammy-pris. I 2013 vant hun amerikanske «Skal vi danse».

Black er en langt mindre kjent person, men beskriver seg selv i Instagram-biografien som kommende lege, og treningsentreprenør.

De to møttes slik man gjerne gjør i det moderne samfunnet - på nett. Riley avslørte nemlig forrige uke at hun hadde sendt ham en melding på Instagram, og at det var slik det hele startet.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

«Glee»-tragedier

Det er som nevnt kjærkomment med en gladnyhet for «Glee»-familien. I 2013 kom den tragiske nyheten om at Cory Monteith hadde gått bort, som følge av en utilsiktet overdose på et hotellrom i Vancouver. Da var han bare 31 år gammel.

Lea Michele bar rollen som hovedkarakteren Rachel Berry gjennom seriens alle seks sesonger, men var nylig under lupen for holdningene sine på settet. Hun ble anklaget for å ha mobbet medskuespilleren Samantha Marie Ware (28) på «Glee»-settet.

Også livet til en annen «Glee»-stjerne fikk et tragisk utfall. I 2018 ble Mark Salling (35), kjent som Noah «Puck» Puckerman i «Glee», funnet død ved en elvebredd i Los Angeles, ifølge US Weekly.

Skuespilleren hadde året før erklært seg skyldig i en grov overgrepssak, der han var i besittelse av mange tusen overgrepsbilder av barn.

Dommen lød på mellom fire og sju år i fengsel. I tillegg måtte Salling registrere seg som sexforbryter, og fikk ikke kommunisere med mindreårige.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

LES OGSÅ: Slaktet av kollega: - Et rent helvete

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer