BLIR MAMMA: Jayma Mays er i lykkelige omstendigheter. Foto: Splash News
BLIR MAMMA: Jayma Mays er i lykkelige omstendigheter. Foto: Splash NewsVis mer

«Glee»-stjernen gravid for første gang

Babylykke for skuespilleren.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Jayma Mays (36), kjent som Emma Pillsbury i den populære TV-serien «Glee», og ektemannen Adam Campbell (35) skal bli foreldre.

Den gledelige nyheten blir bekreftet av skuespillerens talsperson til UsWeeky.com.

Det vordende paret forelsket seg i hverandre på settet til komedien «Epic Movie» i 2006, og giftet seg i oktober året etter.

- Vi spilte bror og søster, noe som var utrolig sexy. Vi var veldig ansvarlige og profesjonelle, men det var slik vi møttes.

- Så vi fikk egentlig mulighet til å ha det gøy sammen hver eneste dag i tre måneder, og slik ble vi veldig godt kjent, og deretter begynte vi å date, har Mays tidligere fortalt til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET SEG PÅ JOBB: Skuespillerparet Adam Campbell og Jayma Mays (i midten) traff hverandre under innspillingen av Epic Movie. Her er de fra en scene i filmen. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET SEG PÅ JOBB: Skuespillerparet Adam Campbell og Jayma Mays (i midten) traff hverandre under innspillingen av Epic Movie. Her er de fra en scene i filmen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen holder kjærligheten ved like ved å gjøre små søte ting for hverandre i hverdagen.

- Han lager kaffe til meg hver dag, og jeg føler meg veldig heldig for jeg hadde ikke klart meg uten. Så jeg takker ham hver eneste dag.

Rødtoppen er også godt kjent for sin roller i TV-seriene «Ugly Betty», «Heroes» og «The Millers».

KJENT GJENG: Jayma Mays (i gult) er best kjent for rollen som Emma Pillsbury i den populære TV-serien «Glee».  Foto: Fame Flynet
KJENT GJENG: Jayma Mays (i gult) er best kjent for rollen som Emma Pillsbury i den populære TV-serien «Glee». Foto: Fame Flynet Vis mer

 

LES OGSÅ: Isabella Martinsen røpet på direkten at hun er gravid

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.