Glee-stjernen blir mamma for første gang

TV-stjernen fikk sitt største ønske oppfylt.

BLIR MAMMA FOR FØRSTE GANG: Heather Morris fra TV-serien «Glee» er ifølge US Weekly seks måneder på vei med sitt første barn. Her er hun i rollen som Brittany Pierce. Foto: All Over Press
BLIR MAMMA FOR FØRSTE GANG: Heather Morris fra TV-serien «Glee» er ifølge US Weekly seks måneder på vei med sitt første barn. Her er hun i rollen som Brittany Pierce. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Heather Morris har fått millioner av fans gjennom sin rolle som Brittany Pierce i TV-serien «Glee».

Men nå venter en enda større rolle på Morris på privatfronten - hun skal nemlig bli mamma for første gang, ifølge bladet Us Weekly.

Bladet skriver at 26-åringen skal være seks måneder på vei og at barnefaren er hennes kjæreste, Taylor Hubbell.


Paret flyttet sammen i fjor, og i et intervju med bladet Fitness i 2011, sa Morris at hun drømte om både bryllup og baby i løpet av overskuelig fremtid.

- Jeg vil gjerne gifte meg med ham, og ha barn med ham. Jeg elsker å være skuespiller, men hvis det blir vanskelig å kombinere med privatlivet mitt, vil jeg slutte med det.

Morris har foreløpig ikke kommentert babynyheten selv.

LES OGSÅ: «Glee»-stjerne innlagt på rehab


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer