Naya Rivera:

«Glee»-stjernen arrestert etter vold

Naya Rivera skal ha slått ektemannen.

ARRESTERT: Skuespiller Naya Rivera, best kjent fra ungdomsserien «Glee», ble i helgen arrestert og siktet for vold mot ektemannen. Foto: NTB scanpix
ARRESTERT: Skuespiller Naya Rivera, best kjent fra ungdomsserien «Glee», ble i helgen arrestert og siktet for vold mot ektemannen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det er flere år siden siste sesong av musikalserien «Glee» rullet over skjermen, men skuespillerne havner fortsatt stadig i medienes søkelys. Det er ikke alltid for det positive.

En overdose og barneporno-siktelse har blant annet preget nyhetsbilde, og nå er et tredje castmedlem siktet for vold i hjemmet. Entertainment Weekly skriver at Naya Rivera (30), som i serien spilte cheerleaderen Santana Lopez, nylig ble arrestert for vold mot ektemannen.

KJØRT TIL STASJONEN: Naya Rivera, kjent fra blant annet «Glee», ble denne helgen arrestert og siktet for vold mot ektemannen. Dette bildet ble tatt av henne på stasjonen. Foto: Kanawha County Sheriff's Office, AP, NTB scanpix
KJØRT TIL STASJONEN: Naya Rivera, kjent fra blant annet «Glee», ble denne helgen arrestert og siktet for vold mot ektemannen. Dette bildet ble tatt av henne på stasjonen. Foto: Kanawha County Sheriff's Office, AP, NTB scanpix Vis mer

Viste frem video

Sheriffkontoret i Kanawha-fylket i West Virginia bekrefter opplysningene overfor underholdningsmagasinet. En lokal patrulje møtte opp ved ekteparets bolig lørdag kveld, etter å ha fått klager om bråk fra naboer. Da kunne Ryan Dorsey (34), stjernens ektemann, fortelle at hun hadde slått ham på hodet og i ansiktet.

Han skal ha vist frem en mobilvideo som beviste at volden hadde funnet sted. Ryan skal ha hatt små skader i ansiktet.

Rivera er nå siktet for vold i hjemmet, etter at politibetjenter førte henne vekk fra åstedet og bak lås og slå. Kausjonen ble satt til 8100 kroner, men hun ble løslatt på en såkalt «PR bond» etter at en dommer mente hun ikke var noe fare for samfunnet.

FLERE SLAG: Ifølge det lokale sheriffkontoret skal Rivera ha slått ektemannen flere ganger i både hodet og ansiktet. Foto: NTB scanpix
FLERE SLAG: Ifølge det lokale sheriffkontoret skal Rivera ha slått ektemannen flere ganger i både hodet og ansiktet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun ble hentet av svigerfaren etter dette, og har ikke uttalt seg om saken på nåværende tidspunkt. EW skriver at de har forsøkt å komme i kontakt med hennes representanter, foreløpig uten svar.

Strafferammen for en slik forseelse som Rivera nå er siktet for er ikke særlig stor. Hun kan trolig bli dømt til bøter, sinnebeherskelseskrus eller samfunnstjeneste.

Ifølge Attorneys blir fengselsstraff gitt i tilfeller der skadene er store eller der man kan se et tydelig voldsmønster. Da kan straffen variere fra 30 dager i fengsel til flere tiår bak lås og slå.

Avbrøt skilsmisse

Det er flere skjær i sjøen for Rivera og Dorsey. De begynte å date hverandre allerede i 2010, men det har vært en turbulent vei. Hun har for eksempel vært forlovet med rapperen Big Sean siden den gang, men valgte å forlate ham til fordel for Rivera i 2014. De to giftet seg bare tre måneder etter at skuespilleren gikk fra rapperen. Den 17. september 2015 fikk paret sønnen Josey Hollis (2) sammen.

I fjor høst annonserte de overfor People at de skulle skilles.

- Etter mye frem og tilbake, har vi bestemt oss for å avslutte ekteskapet vårt. Prioriteringen vår er og vil alltid være den flotte sønnen vi har sammen. Vi skal fortsette å være gode foreldre for ham, sa de samlet i en uttalelse.

Slik gikk det derimot ikke. I oktober annonserte de at de ikke skulle skilles likevel. Paret har foreløpig ikke kommentert gjenforeningen offentlig.

To måneder etter at sønnen deres ble født, delte Naya et bilde av krabaten på sin Instagram-side. Brunetten delte et søtt bilde av sønnen iført en Mikke Mus-genser og et stort smil.

«Ha en fin Thanksgiving! Denne karen er veldig glad for å feire sin første Thanksgiving, og jeg er aller mest takknemlig for han», skrev hun.

Hvordan forholdet vil utspille seg fremover, er fortsatt uvisst.

«Glee»-trøbbel

Dette er ikke første gang en skuespiller fra den populære ungdomsserien havner i rampelyset i etterkant av serien. Skuespiller Mark Salling (35), mest kjent for å ha spilt i tv-serien fra 2009 til 2015, sa i oktober seg skyldig i å ha vært i besittelse av overgrepsmateriale av barn.

Det kom frem i rettsdokumenter som nettstedet The Blast har fått tilgang på.

- Jeg erklærer meg skyldig fordi jeg er skyldig i tiltalen, erkjente Salling i dokumentene.

TV-STJERNE: Sammen med blant andre Lea Michele (t.h.), ble Mark Salling en populær skuespiller gjennom ungdomsserien «Glee». Foto: Chris Pizzello/ AP/ NTB scanpix
TV-STJERNE: Sammen med blant andre Lea Michele (t.h.), ble Mark Salling en populær skuespiller gjennom ungdomsserien «Glee». Foto: Chris Pizzello/ AP/ NTB scanpix Vis mer

Ifølge The Blast inngikk Salling en avtale om strafferabatt, noe som innebærer at han vil få redusert straff mot å erklære seg skyldig.

Da 35-åringen ble arrestert i 2015 etter et tips om at han oppbevarte overgrepsmateriale av barn, risikerte han ifølge BBC opp mot 20 år i fengsel. Mange tusen bilder, og videoer, ble funnet på laptopen og harddisken hans. Salling ble tiltalt i saken i mai 2016.

Etter avtalen han nå har inngått, vil han kun sone mellom fire og sju år bak murene. Ifølge Sky News blir avtalen først gyldig etter at Salling har erklært seg skyldig i rettssalen. Foreløpig er det ikke bestemt når han skal møte i retten.

Tv-stjerna må imidlertid også registrere seg som sexforbryter, og han får ikke kommunisere med noen under 18 år - unntaket er hvis vedkommende er i følge med en foresatt.

Juli 2013 skjedde det noe tragisk med et annet medlem av «Glee»-ensemblet. Kanadiske Cory Monteith, som spilte Finn Hudson i serien, hadde gått bort - som følge av en fatal kombinasjon av alkohol og heroin.

DØD: Det har vært en tung periode for Lea Michele etter at hennes store kjærlighet døde i 2013. Foto: NTB scanpix
DØD: Det har vært en tung periode for Lea Michele etter at hennes store kjærlighet døde i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Han var sammen med Lea Michele, som i serien spilte kjæresten hans Rachel. Tidligere i år var det tydelig at hun savnet sin avdøde kjæreste. Hun delte et bilde på Instagram av de to, tatt i 2012.

På bildet ligger Lea på brystet til sin avdøde kjærlighet, og paret ser lykkelige ut i hverandres selskap.

Cory Monteith slet med rusproblemer i en årrekke, og hadde lagt seg inn til avrusning noen få måneder før han fikk tilbakefall og døde.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer