Naya Rivera:

«Glee»-stjernen antas død

Myndighetene har gitt opp å finne Naya Rivera i live.

ANTATT DØD: «Glee»-stjernen Naya Rivera forsvant natt til torsdag fra en båt. Nå har myndighetene gitt opp å finne henne i live. Foto: NTB Scanpix
ANTATT DØD: «Glee»-stjernen Naya Rivera forsvant natt til torsdag fra en båt. Nå har myndighetene gitt opp å finne henne i live. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til torsdag norsk tid forsvant den amerikanske skuespilleren Naya Rivera (33), kjent fra blant annet «Glee», under en båttur. Hennes fire år gamle sønn ble funnet sovende på den drivende båten, mens 33-åringen var sporløst forsvunnet.

Lokalt politi i California satte straks i gang en leteaksjon, men gjorde ingen funn. Rundt klokka 15 norsk tid avsluttet de søket, og kunngjorde at de skulle gjenoppta det når dagslyset var med dem.

FORSVUNNET: Skal ha forsvunnet fra en båt i California. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

Torsdag kveld kommer derimot kontrabeskjeden. Flere medier, deriblant Fox og TMZ, melder at myndighetene nå antar at Rivera er død. Dermed er det ikke noe redningsoppdrag de skal ut på når sola titter fram, men på jakt etter et mulig lik.

Ifølge kildene TMZ siterer, er det dårlig sikt i innsjøen Rivera forsvant fra. I tillegg flyter det rundt av tre og annet, som kan gjøre det vanskelig å finne henne.

Det er ikke mistanke om at det skal ha skjedd noe kriminelt. Like før stjernen forsvant, delte hun et bilde av seg selv og sønnen på Twitter. «Bare oss to», skrev hun.

Etter at skuespilleren ble meldt savnet, har flere av hennes tidligere kolleger bedt politiet om å lete så lenge de kunne. Blant andre har Demi Lovato, som spilte Riveras romantiske interesse, bedt fansen om å be for stjernen.

Heather Morris, som spilte Riveras bestevenn Brittany S. Pierce i serien, har også bedt folk om å be for venninna.

Kjent skuespiller

Naya Rivera er mest kjent for sin rolle som cheerleaderen Santana Lopez i dramaserien «Glee», som gikk på TV fra 2009 til 2015. Lopez er en av de sentrale karakterene i serien, og medvirket i de fleste av sesongene.

Rivera har tidligere vært gift med skuespilleren Ryan Dorsey (36), som hun har sønnen Josey (4) sammen med - som altså var med på båten da moren forsvant.

EKSER: Rivera var sammen med rapperen Big Sean tidligere. Her er de fotografert i 2013. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Rivera var sammen med rapperen Big Sean tidligere. Her er de fotografert i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rivera og Dorsey giftet seg i 2014, men skilte lag fire år seinere. De levde i et heller turbulent ekteskap, og «Glee»-stjernen ble i 2017 arrestert for vold mot ektemannen. Seinere ble voldsanklagene mot henne droppet.

Rivera har tidligere også vært forlovet med rapperen Big Sean, men valgte å forlate ham til fordel for Dorsey i 2014. De to giftet seg bare tre måneder etter at skuespilleren gikk fra rapperen.

Den 17. september 2015 fikk paret sønnen Josey Hollis sammen.

Naya Rivera har en lang skuespillerkarriere bak seg, og har også hatt små roller i kjente serier som «The Fresh Prince of Bel-Air», «Baywatch» og «CSI: Miami». 33-åringen har også markert seg som artist, og i 2013 ga hun ut låta «Sorry» med ekskjæresten Big Sean.

LES OGSÅ: Overrasket med kongelig bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer