«Glee»-stjerne saksøkes for sexovergrep

- Han tvang meg til å ha samleie uten kondom, hevder stjernens ekskjæreste.

SAKSØKES: «Glee»-stjernen Mark Salling søksakes av en tidligere kjæreste som hevder at han tvang henne til å ha samleie uten kondom. Skuespillerens talsperson påstår at opplysningene i søksmålet er oppspinn. Foto: All Over Press
SAKSØKES: «Glee»-stjernen Mark Salling søksakes av en tidligere kjæreste som hevder at han tvang henne til å ha samleie uten kondom. Skuespillerens talsperson påstår at opplysningene i søksmålet er oppspinn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Mark Salling (30), kjent fra TV-serien «Glee», saksøkes for sexovergrep på en tidligere kjæreste, ifølge rettsdokumenter TMZ har fått tak i.  

Roxanne Gorzela hevder i dokumentene at hun begynte å date Salling i september 2010, og at hendelsen inntraff i mars 2011.

Før hun skulle reise en tur til Canada tilbragte de natten sammen. Kvinnen erkjenner at sexen var frivillig - men kun med kondom. I søksmålet påstås det at Salling avviste kravet hennes og til slutt gjennomførte samleiet uten beskyttelse, på tross av Gorzelas protester. 

Deretter skal hun ha oppsøkt «Glee»-stjernen senere samme måned, fordi hun var følelsesmessig nedbrutt og fryktet for helsen sin etter det ufrivillig ubeskyttede samleiet. Da skal hun ha funnet ham i seng med en annen kvinne. 

Gorzela påstår at hun krevde på stedet at han skulle bevise at han ikke hadde noen kjønnssydommer, hvorpå han reagerte ved å gripe fatt i henne og dytte henne i bakken. Etter konfrontasjonen skal Gorzela ha levert en anmeldelse til politiet.

Sallings pressesekretær sier til TMZ at det ikke finnes noen sannhet i påstandene.

- Dette er skoleeksempelet på en forsmådd jente som er ute etter penger fra en TV-stjernes suksess. Vi overlater resten av saken til Marks advokater og har ingen videre kommentar, sier Janice Lee til TMZ.

LES OGSÅ: Til sengs med kjæresten i ny video


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer