PÅ REHAB: Cory Monteith bekreftet onsdag via sin talsmann at han har lagt seg inn på en avvenningsklinikk for å søke hjelp mot rusmisbruk. Foto: FAME FLYNET
PÅ REHAB: Cory Monteith bekreftet onsdag via sin talsmann at han har lagt seg inn på en avvenningsklinikk for å søke hjelp mot rusmisbruk. Foto: FAME FLYNETVis mer

«Glee»-stjerne innlagt på rehab

11 år etter at han første gang søkte hjelp mot narkotikaproblemene, har TV-stjernen igjen lagt seg inn på en avvenningsklinikk.

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Cory Monteith (30) har blitt et idol for ungdommer over store deler av verden, gjennom sin rolle som high school-eleven Finn Hudson i den popul're TV-serien «Glee».

Men privat har livet vært tyngre for 30-åringen, til tross for at han har blitt sammen med Leah Michele (26) som også har spilt hans kjæreste i «Glee».

Søndag bekreftet nemlig en talsmann for Monteith at skuespilleren har lagt seg inn på en avvenningsklinikk for å få hjelp mot sine rusproblemer.

- Han har frivillig lagt seg inn for få hjelp mot sitt stoffmisbruk. Han ber om at hans privatliv blir respektert mens han forsøker å bli bedre, sier en talsmann for stjernen til bladet People.

Monteith har tidligere fortalt at han allerede som 19-åring søkte hjelp på en avvenningsklinikk første gang.

Leah Michele sier ifølge nettsiden PerezHilton.com at hun støtter Cory gjennom hans tøffe tid.

- Jeg er takknemlig for at han har valgt denne løsningen. Jeg vil stå sammen med ham gjennom dette.

LES OGSÅ:
«Glee»-stjerne saksøkes for sex-overgrep