Naya Rivera:

«Glee»-stjerne fryktes omkommet

Savnet etter båttur i California.

FORSVUNNET: Skal ha forsvunnet fra en båt i California. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Glee»-stjernen Naya Rivera (33) har forsvunnet under en båttur med sin fire år gamle sønn i California. Det bekrefter lokalt politi på Twitter. Ifølge flere amerikanske medier, deriblant NBC Los Angeles, fryktes det nå at skuespilleren er død.

Stjernens fire år gamle sønn skal ha blitt funnet alene i båten, skriver politiet på Twitter. Rivera hadde leid en båt på Lake Piru i California, men tre timer senere ble båten funnet drivende på sjøen.

Funnet av båten skal ha skjedd like før klokken 17 lokal tid. Senere ble det satt inn store letemannskaper både med helikopter og dykkere i håp om å finne Rivera.

Lokalt politi melder på Twitter at søket etter Glee-stjernen er avsluttet for i kveld, og at søket vil fortsette når det er lyst igjen.

Kjent skuespiller

Naya Rivera er mest kjent for sin rolle som cheerleaderen Santana Lopez i dramaserien «Glee,» som gikk på TV fra 2009 til 2015. Lopez er en av de sentrale karakterene i serien, og medvirket i de fleste av sesongene.

Rivera har tidligere vært gift med skuespilleren Ryan Dorsey (36), som hun har sønnen Josey (4) sammen med - som altså var med på båten da moren forsvant.

Rivera og Dorsey giftet seg i 2014, men skilte lag fire år senere. De levde i et heller turbulent ekteskap, og «Glee»-stjernen ble i 2017 arrestert for vold mot ektemannen. Senere ble voldsanklagene mot henne droppet.

Rivera har tidligere også vært forlovet med rapperen Big Sean, men valgte å forlate ham til fordel for Dorsey i 2014. De to giftet seg bare tre måneder etter at skuespilleren gikk fra rapperen.

Den 17. september 2015 fikk paret sønnen Josey Hollis sammen.

Naya Rivera har en lang skuespillerkarriere bak seg, og har også hatt små roller i kjente serier som «The Fresh Prince of Bel-Air», «Baywatch» og «CSI: Miami». 33-åringen har også markert seg som artist, og i 2013 ga hun ut låten «Sorry» med ekskjæresten Big Sean.

LES OGSÅ: - «Glee»-stjernen avslører sykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer