«Glee»-stjerne forlovet seg

- Jeg er veldig lykkelig med privatlivet mitt nå.

KOLLEGAER OG KJÆRESTER: Dianna og Alex er begge aktuell i filmen «I Am Number Four». Her er paret fotografert sammen i San Fransisco i slutten av januar.  Foto: All Over Press
KOLLEGAER OG KJÆRESTER: Dianna og Alex er begge aktuell i filmen «I Am Number Four». Her er paret fotografert sammen i San Fransisco i slutten av januar. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespillerparet Dianna Agron (24) og Alex Pettyfer (20) er forlovet og planlegger giftemål, forteller en kilde til Us Magazine.

Agron - som er mest kjent for sin rolle i ungdomsserien «Glee» - møtte kjæresten på settet til filmen «I Am Number Four» for under ett år siden, og paret er nå stormforelsket.

- Hun er en fantastisk kvinne, og hun har denne gammeldagse, klassiske filmstjerne-elegansen over henne. Jeg er veldig lykkelig med privatlivet mitt nå, innrømmet Alex da han besøkte TV-showet til Ellen DeGeneres i forrige uke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Denne er nesten ikke operert