«Glee»-skjønnheten har blitt singel igjen

Lea Michele og Theo Stockman har avsluttet forholdet et år etter at de ble sammen.

SISTE FERIE: Lea og Theo var på kjærlighetsferie på Hawaii i juli, da det fremdeles var hett mellom de to skuespillerene. Foto: All Over Press
SISTE FERIE: Lea og Theo var på kjærlighetsferie på Hawaii i juli, da det fremdeles var hett mellom de to skuespillerene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere denne uken stilte den vakre skuespillerinnen Lea Michele (25) opp på den røde løperen under det storslåtte «Emmy»-showet uten skuespiller-kjæresten Theo Stockman (26). Dette fikk bruddryktene til å svirre, og nå er det bekreftet at forholdet er over.

- Det er ikke noe dramatikk bak bruddet, men forholdet tok dessverre den retningen, forteller en talsmann for «Glee»-stjernens i en pressemelding.

Paret møttes i april i fjor, og gikk offentlig ut med forholdet under en galla i New York måneden etter. Ifølge talspersonen skal det ha vært et vennskapelig brudd.

- De er fremdeles venner, og kommer alltid til å være det, skrives det i pressemeldingen.

Theo, som ikke har rukket å bli like kjent som eksen, har spilt i TV-shows som «30 Rock» og «Nurse Jackie».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Kjolen min er litt gjennomsiktig 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer