TREBARNSMOR: Sharon har adoptert tre gutter. Dette er den yngste lille Quinn. Foto: All Over Press
TREBARNSMOR: Sharon har adoptert tre gutter. Dette er den yngste lille Quinn. Foto: All Over PressVis mer

Gleder seg til nobel jobb

Skuespiller Sharon Stone har takket ja til å lede årets Nobel-konsert i Oslo Spektrum 11. desember.

SEHER.NO: Det var TV-kanalen Fox News som onsdag lekket nyheten om at "Basic Instinct"-stjernen Sharon Stone (48) har takket ja til å lede den prestisjetunge begivenheten.

Sharon fortjener mer enn mange andre denne æren, skriver Fox. Hun har i mange år jobbet mye med veldedighet, og har vært spesielt aktiv i AIDS-organisasjonen amfAR som ble stiftet av Elizabeth Taylor.

LES MER: Adopterte sin tredje sønn.

- Vi hadde ikke tenkt å gå ut med det ennå, men vente til etter fredsprisutnevningen fredag. Det er vel noen i hennes krets i USA som ikke har klart å holde dette helt for seg selv, sier prosjektleder for Nobelkonserten, Odd Arvid Strømstad til Dagbladet.

- Hun gleder seg. Ved siden av signaturen hennes på kontrakten har hun skrevet. "And very honored to do so", sier han videre.

Andre stjerner som har hatt den ære å lede konserten er Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones, Anthony Hopkins og Oprah Winfrey.

I fjor ledet Julianne Moore og Salma Hayek konserten. Sharon skal også få en makker, men det er ikke helt på plass ennå.