TREBARNSMOR: Sharon har adoptert tre gutter. Dette er den yngste lille Quinn. Foto: All Over Press
TREBARNSMOR: Sharon har adoptert tre gutter. Dette er den yngste lille Quinn. Foto: All Over PressVis mer

Gleder seg til nobel jobb

Skuespiller Sharon Stone har takket ja til å lede årets Nobel-konsert i Oslo Spektrum 11. desember.

SEHER.NO: Det var TV-kanalen Fox News som onsdag lekket nyheten om at "Basic Instinct"-stjernen Sharon Stone (48) har takket ja til å lede den prestisjetunge begivenheten.

Sharon fortjener mer enn mange andre denne æren, skriver Fox. Hun har i mange år jobbet mye med veldedighet, og har vært spesielt aktiv i AIDS-organisasjonen amfAR som ble stiftet av Elizabeth Taylor.

LES MER: Adopterte sin tredje sønn.

- Vi hadde ikke tenkt å gå ut med det ennå, men vente til etter fredsprisutnevningen fredag. Det er vel noen i hennes krets i USA som ikke har klart å holde dette helt for seg selv, sier prosjektleder for Nobelkonserten, Odd Arvid Strømstad til Dagbladet.

- Hun gleder seg. Ved siden av signaturen hennes på kontrakten har hun skrevet. "And very honored to do so", sier han videre.

Andre stjerner som har hatt den ære å lede konserten er Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones, Anthony Hopkins og Oprah Winfrey.

I fjor ledet Julianne Moore og Salma Hayek konserten. Sharon skal også få en makker, men det er ikke helt på plass ennå.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.