Gleder seg til jul med sin nye sønn

Mia Gundersen gleder seg til å feire jul med sine to sønner.

<strong>JULESTEMT:</strong> Onsdag var Mia Gundersen i juryen da Nordens beste juletrepynter skulle kåres. Hun ser frem til jul sammen med familien i Sverige.  Foto: Lina Hekkli/Seher.no
JULESTEMT: Onsdag var Mia Gundersen i juryen da Nordens beste juletrepynter skulle kåres. Hun ser frem til jul sammen med familien i Sverige. Foto: Lina Hekkli/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i år fikk Mia Gundersens (50) familie et ekstra medlem da hun og ektemannen Marcel Leliënhof (45) åpnet hjemmet sitt for Amente (15). Fra før har paret adoptert Daniel (7). Nå ser Gundersen frem til en hyggelig julefeiring sammen med sin utvidede familie.

- Det blir første julen med en tenåring i huset og vi gleder oss. Vi har to veldig forventningsfulle gutter hjemme og det er så koselig. Julen tilhører jo barna, sier hun til Seher.no.

Kan tradisjonene
Det er fire år siden Mia og Marcel ble foreldre for første gang da de adopterte Daniel. Minstemann har etter hvert blitt vant til familiens juletradisjoner og venter spent på julaften.

- Han husker etter hvert våre tradisjoner, så han begynner å glede seg til ting han vet skal skje, sier Mia.

Jul i Sverige
Familien på fire skal feire jul i huset sitt i Sverige, men før de drar må Gundersen på julehandel for å kjøpe mer pynt.

- I fjor pyntet jeg det nydeligste treet vi noen gang har hatt. Da jeg var inne på kjøkkenet hørte jeg et brak og der lå treet i gulvet. Juletrefoten var litt liten i forhold til treet mannen min hadde valgt.

Onsdag var Mia dommer da Nordens beste juletrepynter skulle kåres i Oslo. Sammen med Tor Endresen og Rune Larsen kåret Gundersen en finsk deltager til vinner av konkurransen.

- Det har vært veldig koselig. Det er gøy å se folks kreativitet og hva de velger å pynte treet med, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun gir meg den kjærligheten jeg har manglet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer