Alexander Rybak er forelsket:

Gleder seg til første jul med ny kjæreste

 - Det blir fantastisk, og helt banebrytende, jubler artisten til Se og Hør.

SVEVER HØYT:
 Alexander Rybak gleder  seg til sin første jul med  kjæreste, og jubler over  å ha møtt sin vakre Julie Gaarud Holm på nettet. FOTO: Tore Skaar, Se og Hør
SVEVER HØYT:  Alexander Rybak gleder  seg til sin første jul med  kjæreste, og jubler over  å ha møtt sin vakre Julie Gaarud Holm på nettet. FOTO: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer
Publisert

SE OG HØR.NO: Det er en sprudlende glad Alexander Rybak (30) som møter Se og Hør på lanseringsfesten til TVNorge-serien «En hyllest til Jahn Teigen». Ved hans side er nemlig kjæresten, Julie Gaarud Holm (22).

Vår folkekjære artist møtte henne på nettet, og i april la han ut et bilde på Instagram der de holdt hender.

«Hurra for Tinder!» sto det under bildet.

Gleder seg til jul

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Alexander Rybak.
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Alexander Rybak. Vis mer

Nå gleder Alexander og Julie seg til sin første jul sammen.

– Det blir fantastisk, og helt banebrytende, forteller en gledesstrålende Rybak til Se og Hør.

– Jul handler jo om barn, og i min familie er jeg barnet. Jeg gleder meg veldig til å feire lillejulaften hos foreldrene til Julie, og så julaften sammen hjemme hos mamma Natlia og pappa Igor på Nesodden.

- Da er det ribbe, gaver til naboene - og spille i kirken. Selv om jeg i år skal spille i 48 kirker før det, sier han og refererer til turneen «Stille natt, hellige natt».

– Og så håper jeg å feire nyttår med Julie. For det er et hviterussisk ordtak som sier, «den man feirer nyttår med, den kommer man til å se mye i året som kommer»!

Lærte norsk av Jahn Teigen

10. desember kan du på TVNorge se og høre Rybak fremføre sin versjon av Teigens vakre ballade «Adieu», hjemme hos Jahn i Sverige.

– Første gang jeg hørte Jahn Teigen var i bilen da jeg var 7 år gammel, og nettopp hadde kommet til Norge fra Hviterussland. Jeg ble veldig begeistret.

Der og da bestemte jeg meg for å lære meg norsk - helt flytende. Fordi sånn som Teigen sang, sånn ville jeg også synge, sier Alexander Rybak

LES OGSÅ: Rybak skrev romantisk sang til kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer