BABYLYKKE: Ashley Jensen venter nå sitt første barn. Her med "Ugly Betty"-motspiller America Ferrera.  Foto: Stella Pictures
BABYLYKKE: Ashley Jensen venter nå sitt første barn. Her med "Ugly Betty"-motspiller America Ferrera. Foto: Stella PicturesVis mer

Gleder seg til babyen kommer

"Ugly Betty"-stjerne Ashley Jensen er gravid.

SEHER.NO: "Ugly Betty"-stjerne Ashley Jensen (38) venter sitt første barn.

Det bekrefter skuespillerinnen overfor amerikanske People magazine.

38-åringen, hvis rollefigur Christina også venter barn, er gift med skuespiller Terrence Beesley, og forteller ukebladet at hun gleder seg veldig til babyen kommer.
Det var da skuespillerinnen nylig dukket opp på settet med en tydelig kul på magen, at ryktene om en mulig graviditet begynte å florere.

Og nå viser det seg altså at ryktene stemmer.

Jensens rollefigur forlot nylig serien for å flytte tilbake til Skottland for å oppdra barnet sitt, men Becki Newton, som spiller resepsjonisten Amanda, forteller at hun tror Jensens rollefigur vil komme tilbake.

- Det passet for Ashley og showet at hun tok en pause nå, men jeg er ganske sikker på at hun kommer tilbake, sier Newton.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Misse-mess ble suksess

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.