IKKE REDD FOR Å VISE HUD: Så fort Isabella Martinsen blir litt strammere i kroppen vil hun bytte ut lange kjoler til kortere varianter. Foto: Se og Hør
IKKE REDD FOR Å VISE HUD: Så fort Isabella Martinsen blir litt strammere i kroppen vil hun bytte ut lange kjoler til kortere varianter. Foto: Se og HørVis mer

Gleder seg til å vise frem kroppen på parketten

- Etter hvert som jeg får strammet opp kroppen med treninga, blir nok kjolene bare mindre og mindre, sier Isabella Martinsen.

SEOGHØR.NO: I høst skal TV 2s værmelder Isabella Martinsen (34) svinge seg på parketten i «Skal vi danse», og hun er allerede spådd en plassering helt i toppen av bettingsselskapene NordicBet og Betsson.

Nå er den flotte brunetten i full gang med dansetreningen sammen med partneren Lars Aleksander Wiulsrud.

Hvert år tar flere av deltagerne av seg mange kilo i løpet av de tøffe ukene med beinhard trening, og Martinsen gleder seg til å se sluttresultatene på sin egen kropp.

- Jeg syns det er greit å starte med en fotsid kjole. Men etter hvert som jeg får strammet opp kroppen med treninga, blir nok kjolene bare mindre og mindre, sier hun til Dagbladet, og legger til:

- Blir man litt trent, er jo det veldig gøy. Jeg skjønner jo at det kommer til å vare veldig kort før man er tilbake i normalen, derfor er det bare å vise fram kroppen i de månedene det varer.LES OGSÅ: Har ikke savnet «Skal vi danse»