BRØT SAMMEN PÅ INTERNETT: Tila Tequla fikk mye oppmerksomhet da hun i november dukket opp på en web-TV sending naken og snøvlende. TV-stjernen hun ikke er redd for å slå seg løs på nettet, siden hun vet at familien aldri ser på. Foto: Ustream
BRØT SAMMEN PÅ INTERNETT: Tila Tequla fikk mye oppmerksomhet da hun i november dukket opp på en web-TV sending naken og snøvlende. TV-stjernen hun ikke er redd for å slå seg løs på nettet, siden hun vet at familien aldri ser på. Foto: UstreamVis mer

Gleder seg til å gi broren baby

- Vi gråt da jeg fortalte nyheten, sier TV-stjernen.

SEHER.NO:  MTV-stjernen Tila Tequila (28) - kjent fra realityseriene "A shot at love" - vakte stor oppsikt i desember da hun kunngjorde at hun hadde bestemt seg for å bære frem et barn som surrogatmor for sin bror og hans kone.

Nå avslører Tila - som selv er stemor for sin kvinnelige forlovede Casey Johnsons tre år gamle datter Ava - at hun ikke hadde sagt fra til sin bror før hun kunngjorde babyplanene på sin Twitter-side på internett.

- Han og kona bor i Texas og er aldri online. Det er derfor jeg slår meg så mye løs på nettet, fordi jeg vet at ingen i familien ser på. Da jeg fortalte nyheten begynte vi alle å gråte. Kona til min bror har prøvd å bli gravid i fem-seks år nå, sier Tila til Us Magazine.

Tila hevder hun ikke er gravid ennå, men får hjelp av forlovden sin til å finne en god doktor.

Hun tror ikke det vil bli vanskelig kun å bli tante til babyen når den kommer, men innrømmer at hun er nervøs for at noe uventet skal skje.

- Det er en liten sjanse for at du ikke får barn, og så er det en sjanse for tvillinger eller åttlinger. Kan du se for deg Tila Tequla med åttlinger? Jeg ville dø ! sier hun til Us Magazine.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   


LES OGSÅ: Her bryter Tila sammen foran fansen