Gleder seg til å bli pappa igjen

Men barna får ikke se serien «Helt perfekt» før de blir eldre.

SEOGHØR.NO:  Nylig lanserte TVNorge sin meny for neste vår. Et av høydepunktene blir den nye sesongen av humorserien ”Helt perfekt” hvor Thomas Giertsen (41) er sentral.

– Det er utrolig gøy å jobbe med denne serien. Vi har fått en mulighet til å jobbe langsiktig, med utrolig flinke regissører og tekstforfattere. Nå holder vi på å spille inn sesong 4.
 
Thomas forteller at hans figur i serien er basert på ham selv. Komikeren smiler når han får spørsmål om han gjør såpass mange flaue ting i sitt vanlige liv. 

– Det er en fortettet versjon, men det er veldig mye gjenkjennelig. Og det er jo det å bruke det som er utgangspunktet. Jeg er ikke skuespiller i tradisjonell forstand, så det må bli på den måten.

Thomas innrømmer at det er noen øyeblikk i serien som kanskje gikk litt langt.

– Så du vil ikke skaffe deg serien på DVD og vise barna dine når de blir litt større?

– Jeg tenker at de kan få se det en gang. Litt større er kanskje ikke greit, men mye større så kan det være greit, sier Thomas med et smil.
 
Venter barn til våren. Komikeren og produsenten forteller at hans samboer Erle Kyllingmark (38) ofte er involvert i planleggingen av serien.

– Jeg tror hun synes det er gøy. Jeg diskuterer mye av temaene og ideene med henne. Ofte har jeg et perspektiv på tingene, så kan hun gjerne tilføre noen andre perspektiver til tematikken som gjør det enda morsommere og rikere. Da vil vi kunne legge det på Ine.

Tidligere i år kom nyheten om at Thomas og samboeren venter barn nummer to. Fra før har de sønnen Felix (3). Thomas er ikke blant dem som snakker høyest om privatlivet sitt, og blir en smule fåmælt når han får spørsmål om graviditeten. Etter litt fram og tilbake har han et klart svar på om han gleder seg til å bli pappa igjen:

– Svaret er ja, sier Thomas Giertsen og smiler.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.