Gleder seg til å bli mor

- Jeg tror morsinstinktet er noe man enten er født med eller ikke, sier Twilight-stjernen.

ANGRET BITTERT: Robert Pattinson tilgav sidespranget til kjæresten. Foto: All Over Press
ANGRET BITTERT: Robert Pattinson tilgav sidespranget til kjæresten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det blåste hardt rundt "Twilight"-stjernen Kristen Stewart (22) i sommer da det ble kjent at hun hadde innledet et forhold til den 19 år eldre regissøren Rupert Sanders (41) - bak kjæresten Robin Pattinsons (26) rygg.

Pattinson flyttet raskt ut av deres felles Hollywood-hjem, men etter flere måneders adskillelse og stadige bønnfallelser fra Stewart valgte han i slutten av september å gi sin utro eks-kjæresten en ny sjanse.

Stewart virker nå lykkerligere enn på lenge, og håper å stifte familie en gang i framtiden.

- Jeg gleder meg veldig til å bli mor, men må vente litt til, sier hun ifølge Female First.

Skuespilleren innrømmer også at hun elsket å spille mor for Renesmee, som er datteren til rollefiguren hennes Bella, i den nye vampyrfilmen.  

- Jeg tror morsinstinktet er noe man enten er født med eller ikke. Noen mennesker har naturlige instinkter og sterke ønsker om å bli mor, og for meg var dette et av ynlingsaspektene med historien i filmen. Det var veldig spennende å få spille mamma, forteller hun. ifølge nettstedet. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kristen Stewart naken i ny film

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer