Gleder seg til å bli mamma

Gravide Hilary Duff viser endelig frem babymagen.

BOKAKTUELL: Da 24-åringen senere samme dag gjestet frokost-showet «Good Morning America», var det en strålende Duff som møtte fansen. Foto: All Over Press
BOKAKTUELL: Da 24-åringen senere samme dag gjestet frokost-showet «Good Morning America», var det en strålende Duff som møtte fansen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: To måneder etter at Disney-stjernen Hilary Duff (24) bekreftet at hun skal bli mamma, kan hun endelig vise frem sin voksende mage.

24-åringen var et eneste stort smil da hun i dag ankom New York for å starte promoteringen av sin nye bok, «Devoted» - men det er mer enn spenningen rundt boklanseringen som får blondinen til å stråle.

- Snart skal vi få vite hvilke kjønn det er, og jeg kan nesten ikke vente! Jeg tror jeg vil føle meg enda mer knyttet til barnet når jeg vet hva det blir, forteller hun til magasinet OK!.

Hilary og hocky-ektemannen Mike Comrie (31) giftet seg 14. august 2010, og annonserte babylykken nøyaktig ett år senere.

- Med en baby blir vi tre!!! Vi er ekstremt lykkelige og klare for å ta fatt på dette nye kapittelet i livene våre, skriver Duff på sin offisielle nettside.Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er det en babymage vi ser?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer