Mia Gundersen:

Gleder seg over at livet smiler igjen

- Nå ler jeg så mye og godt, sier Mia Gundersen.

LYKKELIG: Mia Gundersen (55) sier hun har funnet tilbake til gleden etter skilsmissen. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Mia Gundersen (55) sier hun har funnet tilbake til gleden etter skilsmissen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I juni i fjor avslørte programleder Mia Gundersen (55) at hun skulle skilles fra den profilerte fotografen Marcel Leliënhof (52), etter 13 år ekteskap.

Det tok lang tid for Mia å bearbeide den sørgelige prosessen, hvor hun brukte mye tid sammen med sønnene Amente (21) og Daniel (13).

I et intervju med Dagbladet avslører den populære artisten at livet nå går i en positiv retning.

- Jeg føler meg litt som Alice in Wonderland. Livet har vært så bolkete, så enten-eller, sier hun til avisen.

Saken fortsetter under bildet:

TOBARNSMOR: Sammen med eksmannen Marcel har de barna Amente (21) og Daniel (13). Her Sammen med sønnen Daniel i forbindelse med TV 2s vårlansering på Edderkoppen i 2013. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Sammen med eksmannen Marcel har de barna Amente (21) og Daniel (13). Her Sammen med sønnen Daniel i forbindelse med TV 2s vårlansering på Edderkoppen i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Nå ler jeg så mye og godt, og møter mennesker i uforpliktende samtaler... Jeg har møtt så mye folk i denne prosessen, jeg kunne skrevet en roman om historiene de har fortalt med. Det hjelper det og, å høre hva andre går igjennom, forteller hun til avisen.

I fjor var Mia og sønnen Daniel på ferie i Bali, Sør-Afrika og India.

- Vi har vært en del ute og reist, men nå er vi hjemme og slapper av. Marcel og jeg deler på omsorgen. Jeg har mine dager, og det er bare sånn det er, sa Mia til Se og Hør Extra.

- Denne reisen min sønn og jeg har fått anledning til å oppleve, er en uvurdelig tid i vårt liv, mest av alt for den gode timingen Daniel og jeg får sammen, skrev hun på sin blogg.

SKILT: I 2002 giftet Mia Gundersen seg med Marcel Lelienhof i Stavanger Domkirke. Foto: Erling Hægeland/Dagbladet
SKILT: I 2002 giftet Mia Gundersen seg med Marcel Lelienhof i Stavanger Domkirke. Foto: Erling Hægeland/Dagbladet Vis mer

Nye planer

Den profilerte artisen og TV-profilen debuterte allerede som åtte-åring på teaterscenen. Hun har også vært dommer i hele åtte sesonger av TV 2 programmet «Norske talenter».

I 2009 var hun med i TV-programmet «Skal vi danse» hvor hun kom til finalen og tapte. Men aller mest er hun kjent som skuespiller og artist.

Fredag er det duket for finalen i talentkonkurransen «Norske talenter» og uten å røpe for mye avslører 55-åringen til Dagbladet at hun allerede har nye planer etter programmets slutt.

- Det føles som en veldig rett vet å gå, men det skremmer meg litt likevel. Jeg møter min indre kritiker hele tiden, røper hun til avisen.

DOMMER: I hele åtte sesonger har Mia Gundersen vært dommer i talentkonkurransen «Norske talenter» på TV 2. Her sammen med Lisa Tønne, Omer Bhatti og Bjarte Hjelmeland i 2014. Foto: NTB Scanpix
DOMMER: I hele åtte sesonger har Mia Gundersen vært dommer i talentkonkurransen «Norske talenter» på TV 2. Her sammen med Lisa Tønne, Omer Bhatti og Bjarte Hjelmeland i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Live Nelvik og Tore Sagen la om til sunnere livsstil

MUGGE-SPØRSMÅL: Temperaturen i Asbjørn Brekkes julestudio blir ekstra varm når Mia Gundersen gjester ham. Video: TVNorge Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer