Se og Hør Reality Awards:

- Gleder meg veldig

«Bloggerne»-profilen var gjest under fjorårets arrangement. I år kan hun stikke av med prisen for «Årets nykommer».

VINNER HUN?: Linnea Løtvedt er en av dem som kan stikke av med pris i høst. Foto: Cornelius Poppe / NTB
VINNER HUN?: Linnea Løtvedt er en av dem som kan stikke av med pris i høst. Foto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer
Publisert

I to sesonger av den populære TV 2 serien «Bloggerne» har seerne fått stifte bekjentskap med Linnea Løtvedt (22) fra Haugesund.

De siste årene har 22- åringen hatt en kometkarriere, hvor hun blant annet har rukket å gi ut bok, fått titusenvis av følgere på sosiale medier, og medvirket i flere TV- og podkastkonsepter.

Denne høsten er hun også blant dem som kan stikke av med prisen for «Årets nykommer» under Se og Hør Reality Awards - en prisutdeling hun mener er med på å bryte ned tabuer som fortsatt ligger rundt bransjen.

Alt gikk ikke etter planen da Alexandra Joner skulle lede Vixen. Reporter: Klaus Holm Fjellro. Video: Nora Skavhaug, «Bloggerne»/TV 2. Vis mer

- En prisutdeling vi trenger

- Det er veldig kult, og jeg gleder meg veldig til årets prisutdeling! Jeg var jo til stede under Reality Awards i fjor, men da var jeg bare invitert som gjest.

- Hva tenker du om at du i år er å finne på nominasjonslistene?

- Det er skikkelig stas! Det er en prisutdeling vi trenger i Norge, og det er så fint å se at vi har kommet dit hen at realitydeltakelser ikke blir uglesett lenger, men heller hyllet litt. Og så tror jeg det gjør det enklere for flere å tørre å delta på ting når en deltakelse på TV blir litt mer … normalisert, om det gir mening.

- Utdyp gjerne?

- Haha, jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg følte en slags tilhørighet under fjorårets arrangement. Det er veldig fordomsfritt og fint, og man får anerkjennelse for jobben man gjør. For det èr en jobb å delta på reality. Det er tidvis en påkjenning å ha kamera så tett på, og det krever sitt å åpne seg foran alle. Man skal ikke kimse av det.

«Cuffing season» er rett rundt hjørnet, og hvem blir sammen igjen? Caroline Nitter svarer Se og Hør Reality Awards. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Men tror du at du vinner?

- Det tør jeg ikke spekulere på. Jeg syns det er vanvittig gøy at jeg er invitert og nominert. Skulle det vise seg at jeg faktisk stikker av med prisen i tillegg, vil det bare være en bonus.

LES OGSÅ: - Jeg var ikke interessert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer