<strong>KLARE FOR FINALE:</strong> Jenny Langlo og Kirsti Sørlie Hansen kunne fredag juble for finaleplass i årets "Idol". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
KLARE FOR FINALE: Jenny Langlo og Kirsti Sørlie Hansen kunne fredag juble for finaleplass i årets "Idol". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Gleder meg til å vise en særere side av meg selv

Idol-Kirsti har flere overraskelser på lur etter at hun kunne juble for finaleplass.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kirsti Sørlie Hansen (24) røpet at hun allerede tenker på de kommende finalerundene, etter at hun sammen med  Jenny Langlo (18) gikk videre fra den rene jente-semifinalen i "Idol" fredag.

- Jeg gleder meg til å vise en særere side av meg selv, spesielt ser jeg fram til "den norske kvelden" hvis jeg får være med på den. Jeg har allerede en ide om hva jeg skal synge, men det vil jeg ikke røpe hva er foreløpig.

Rælingen-jenta sier hun vanligvis hører på annen type musikk enn Eva Cassidys "Somewhere Over The Rainbow", som hun gikk videre med fredag.

- Jeg liker veldig godt mer spesielle artister som Kate Bush og Tori Amos, det er det ikke så mange som tror når de ser meg. Men jeg liker å overraske, sier Kirsti, som fikk samtlige dommere til å skryte av henne.

- Det var første gang i kveld jeg storkoste meg. Du har klare store toner. Vi trenger en skikkelig syngedame i topp 10. Kom igjen folkens, stem!, sa en entusiastisk Marion Ravn.

Hans Erik Dyvik Husby var ikke mindre raus med godordene: - Du har hele tiden overrasket oss. Vi har nesten ikke hatt fokus på deg. Vi ble sittende og gape. Du rocka på og vi ble så imponerte. Nå ble det Disneys julespesial. Jeg ble helt varm

Kirsti - som blant annet hadde foreldre, venner og søskenbarn med seg i salen, avslørte også at hun ikke hadde planer om å legge seg med det første, etter at finalebilletten var sikret.

- Det er vel lov å unne seg litt champagne nå, smilte hun til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer