- Gleder meg til å ta av bikinien

TV-stjernen Courtney Stodden (18) jubler over brystoperasjonen.

I VINDEN IGJEN: Selv om Courtney Stodden bare er 18 år valgte hun å legge seg under kniven med full støtte fra sin mye eldre ektemann Doug Hutchison. Foto: All Over Press
I VINDEN IGJEN: Selv om Courtney Stodden bare er 18 år valgte hun å legge seg under kniven med full støtte fra sin mye eldre ektemann Doug Hutchison. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2011 skapte Courtney Stodden (18) overskrifter da hun som 16-åring giftet seg med «The Green Mile»-stjernen Doug Hutchison (52).

Stodden har i ettertid blitt kjent for å vise seg ekstremt lettkledd i full offentlighet med sin 34 år eldre mann, og nylig skapte hun overskrifter igjen med musikkvideoen «Reality».

Da Stodden i august i fjor fylte 18 ble hun bombardert med tilbud fra pornobransjen, og mange har lenge vært sikre på at hun har fikset på flere ting ved utseendet til tross for sin unge alder. For å motbevise dette lot hun Dr. Drew Pinsky undersøke brystene hennes på TV.

Men i helgen la den unge blondinen seg under kniven for første gang, og forstørret puppene til en DD-cup.

- Resultatet er fantastisk og veldig sexy. Jeg gleder meg til å ta på meg en bikini... Eller å ta den av meg, sier Stodden til E!Online.com.

Stodden hviler nå ut etter operasjonen hjemme i Los Angeles, men vil vise frem sine nye former tirsdag morgen (amerikansk tid) på nettstedet E!Online.com.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer