KLAR FOR KONSERT: Alicia Keys gleder seg til å stå på scenen i Oslo Spektrum. Foto: Seher.no
KLAR FOR KONSERT: Alicia Keys gleder seg til å stå på scenen i Oslo Spektrum. Foto: Seher.noVis mer

- Gleder meg til å møte fansen!

Alicia Keys Forlot Grand Hotell med et stort glis. Se video!

SEHER.NO: Klokken 19.30 i kveld går Alicia Keys (27) på scenen i Oslo Spektrum. Og det var en svært blid sangstjerne som hastet forbi Seher.no i ettermiddagstimene i dag.

- Jeg gleder meg til å se Oslo-fansen, sa den vakre popstjernen, før hun elegant satte seg i den ventende turnébussen utenfor hotellet.

Se video av Alicia Keys da hun forlot Grand Hotell nederst i saken!

Alicia ankom Oslo med den samme turnébussen søndag morgen - etter en vel overstått konsert i Stockholm. Men nå er hun altså klar for å møte sine norske tilhengere...

Før 27-åringen forlot Grand Hotell klokka 15.30 tirsdag, bar assistenten hennes ut et titalls store kofferter, Dior-poser og én YSL/Louis Vuitton-håndveske for superstjernen.

To autografjegere ventet spent utenfor hotellet da hun omsider kom ut. Og de to håpefulle fikk akkurat det de ventet på: Alicias assistent tok nemlig med seg cd-covre inn i bussen, som superstjernen gladelig signerte.

Alicia har benyttet seg av taxi til å komme seg rundt i Oslos gater under det drøye to dager lange oppholdet. Etter kveldens konsert reiser hun umiddelbart videre med turnébussen til tyske Hamburg.

Dette er ikke første gang Alicia Keys besøker Norge. I desember spilte R & B-dronningen under Nobelpris-konserten. Den gang avkreftet hun ryktene om at hun er lesbisk, samtidig som hun avslørte at hun har mange "supermenn" i livet sitt.

LES OGSÅ: Nobel-kveld med humor

Se video av Alicia Keys da hun forlot Grand Hotell her:

[obj:media:6229]