KLAR FOR VÅREN: Jenny Skavlan gleder seg til å gå med mindre klær. Foto: Seher.no/Kirsti Ertsås
KLAR FOR VÅREN: Jenny Skavlan gleder seg til å gå med mindre klær. Foto: Seher.no/Kirsti Ertsås Vis mer

- Gleder meg til å gå uten strømpebukse

Slik mener kjendisene du bør kle deg til våren!

Publisert
Se bilder av stjernene fra Oslo Fashion Week-åpningen nederst i saken! 


SEHER.NO: Våren er ikke langt rundt hjørnet, og med den kommer også mer lettkledde motenyheter. Og selv om kjendisene så langt er nødt til å kle seg etter det vinterlige været i Norge, har de allerede begynt å forberede seg til den kommende sesongen.

Da Seher.no snakket med kjendisene under åpningen av Oslo Fashion Week tirsdag kveld, avslørte flere av de mest moteinteresserte kvinnene at knallfarger er et «must» denne sesongen.

- Alle bør skaffe seg en kjole i en knallfarge og kombiner gjerne flere knallfarger i antrekket, foreslår Pia Haraldsen (29), som for tiden er i gang med sin andre kolleksjon for kjolemerket Agape.

Skuespiller og programleder Jenny Skavlan (24) ankom åpningsfesten i en kjole fra Geztus, med en gammel skinnjakke over. Nå gleder hun seg til å slippe å gå med så mye klær.

- Det jeg gleder meg mest til med våren, er å slippe å gå med strømpebukser. Dessuten skal det bli deilig å bruke farger som ikke trenger å matche blåhvit hud, sier hun til Seher.no.

Hun mener også at moteinteresserte jenter bør skaffe seg en 70-tallsinspirert bukse til våren.

- Alle bør ha en høy og lys slengbukse, gjerne med tynt belte i livet. Jeg har selv gått til innkjøp av det.

Programleder Katarina Flatland (21) tror i likhet med Pia Harldsen at det er knallfarger som gjelder til våren.

- Alle bør skaffe seg noe med farger! Jeg er så lei svart. Masse farger og knallfarger blir bra til våren! sier hun til Seher.no.

Surferosa-vokalist Mariann Thomassen (31) er nok en av dem som er glad for at kjendisene planlegger å kle seg fargerikt til våren. Da Seher.no møtte henne under Oslo Fashion Week-åpningen på tirsdag, fortalte hun nemlig at hun synes norske kjendiser er alt for dårlige til å kle seg spennende.

- Norske kjendiser er ikke flinke nok til å kle seg spennende. Jeg ettersøker mer personlighet! Folk er nok litt redde, men det begynner å se bedre ut altså.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg jobber hardt for kroppenVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer