- Gleder meg til å få baby i julegave

«Skal vi danse»-stjernen Nadya Khamitskaya avslører kjønnet på babyen.

FÅR EN JENTE: Rett før jul venter Nadya Khamitskaya og Mads Andersen en jente. Det blir parets andre barn sammen.  Foto: Fameflynet Norway
FÅR EN JENTE: Rett før jul venter Nadya Khamitskaya og Mads Andersen en jente. Det blir parets andre barn sammen. Foto: Fameflynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nadya Khamitskaya (32) har de siste syv årene vært fast danser i TV 2-programmet «Skal vi danse» og vant konkurransen med Åsleik Engmark i 2010 og tre år senere med Eirik Søfteland.

I år måtte hun stå over programmet fordi hun venter sitt andre barn med kjæresten Mads A. Andersen (32).

19. desember har Nadya termin og avslører nå babyens kjønn.

- Vi gleder oss enormt til å få verdens beste julepresang. Ultralydbildene viser at jeg har en liten ballerina i magen denne gangen. Det blir nemlig en pike, avslører Nadya til Se og Hør.

- Helt magisk

LES OGSÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Nadya Khamitskayas kommende baby. Foto: Se og Hør
LES OGSÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Nadya Khamitskayas kommende baby. Foto: Se og Hør Vis mer

Det betyr at sønnen Léon (3,5) får en lillesøster å leke med.

Første gangen gikk svangerskapet lett for Khamitskaya, som forteller at det denne gangen har vært mer utfordrende. I tillegg til kvalme har det vært noen små komplikasjoner, men nå ser 32-åringen bare fremover til å bli tobarnsmor.

- Det er bare helt magisk å kjenne at et nytt liv vokser inne i meg og at kroppen min er i ferd med å skape et nytt menneske

Les hele intervjuet med Nadya Khamitskaya i tirsdagens Se og Hør.

Har ikke kroppsfokus

Den flotte blondinen er usikker på om det blir mer danse-TV fremover og hun har tidligere fortalt Seoghør.no at det ikke er noen hast med å trene seg opp igjen etter fødselen.

- Jeg hadde ikke så mye fokus på kropp under den første graviditeten heller. Det bare ble sånn. Jeg var jo med i «Skal vi danse» mens jeg var gravid, så jeg trente mye. Magen er ikke så veldig stor nå heller.

 Jeg regner med at jeg kommer i form relativt fort, men det er ikke noe mål. Målet er å være frisk og føle seg bra, sier Khamitskaya som har lagt på seg 10 kilo under svangerskapet.

VANT: Khamitskaya har flere ganger vunnet «Skal vi danse». Her i 2013 sammen med Eirik Søfteland.  Foto: NTB scanpix
VANT: Khamitskaya har flere ganger vunnet «Skal vi danse». Her i 2013 sammen med Eirik Søfteland. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Gravide Nadya tok lappen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer