Lady Gaga:

- Gleder meg til å bli mamma

Popstjernen åpner opp om fremtidsplanene.

NYFORELSKET: Lady Gaga og Michael Polanskys forhold ble kjent tidligere i år. Her forlater de Super Bowl sammen i begynnelsen av februar. Foto: NTB Scanpix
NYFORELSKET: Lady Gaga og Michael Polanskys forhold ble kjent tidligere i år. Her forlater de Super Bowl sammen i begynnelsen av februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er bare et par måneder siden det ble kjent at Lady Gaga (34) hadde fått seg ny kjæreste. Hennes utkårede er investoren Michael Polansky (41).

Etter å først ha blitt fotografert sammen med en «mystisk mann» på en romantisk weekend-tur til Miami, valgte popstjernen i begynnelsen av februar å gå «Insta official» med Polansky.

Og i mars hevdet venner nær «Stupid Love»-stjernen at hun er hodestups forelsket i sin nye flamme.

- Forholdet er på kort tid blitt veldig seriøst, og kjemien mellom dem er til å ta og føle på, fortalte en kilde til Entertainment Tonight.

Klare fremtidsplaner

Til tross for at duoen bare har datet noen måneder, avslører 34-åringen nå at barn og bryllup står høyt på listen over mål i livet.

- Ekteskap. Mer musikk, flere filmer, mer veldedighet, ramser Gaga opp over hva hun ønsker å oppnå fremover til InStyle Magazine, ifølge Contact Music.

- Jeg vil gjøre mye mer filantropi, og jeg ønsker å hjelpe og finansiere forskning rundt fibromyalgi, og nevropatiske og kroniske smerter ved å sette sammen et team av leger, fortsetter den talentfulle sangeren - som selv lider av sykdommen fibromyalgi og tidligere har vært åpen om sine kroniske smerter.

Videre legger artisten slett ikke skjul på at hun drømmer om å starte sin egen familie.

FALL: Under en konsert i Las Vegas tok Lady Gaga en fan opp på scenen. Det var kanskje ikke så lurt. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Foto: CNN Vis mer

- Jeg må si at jeg gleder meg veldig til å få barn. Jeg gleder meg til å bli mamma. Er det ikke fantastisk hva vi kan gjøre? Vi kan gro et menneske inni oss. Så kommer det ut og det er vår jobb å holde det i live, sier hun, ifølge nettstedet.

Virvelvind romanse

Forholdet mellom Gaga og Polansky er altså fremdeles rimelig ferskt, og sangfuglen skal først ha ønsket å holde romansen til skjult ettersom det også nylig ble slutt mellom henne og lydteknikeren Dan Horton.

Men følelsene skal ha tatt overhånd.

- I begynnelsen ville hun ikke snakke om det fordi hun akkurat hadde kommet ut av et annet forhold. Hun tenkte det var best å ta det rolig, men ettersom tiltrekningen mellom dem var så sterk, ble det vanskelig å holde ting hemmelig. De tilbragte så mye tid sammen at hun til slutt bestemte seg for å gjøre det offisielt på Instagram, røpet en kilden til Entertainment Tonight sist måned.

Michael Polansky har studert ved prestisjeskolen Harvard, der han tok en grad i matematikk og informatikk, ifølge Page Six.

I dag driver han Institute for Cancer Immunotherapy - som i sin tid ble grunnlagt av Facebook-medgründer Sean Parker. Han er i tillegg sjef for Parker Groups, en paraplyorganisasjon skapt av samme mann.

Brøt forlovelsen

Det skal ha oppstått søt musikk mellom Polansky og Gaga allerede i fjor. De møttes trolig i Los Angeles på et veldedig arrangementet hjemme hos Parker, og har hatt en romanse siden. På nyttårsaften ble de to observert sammen i Las Vegas.

Det er nå ganske nøyaktig ett år siden bruddet mellom Lady Gaga og agenten Christian Carino (51) ble kjent. Duoen hadde da vært kjærester i to år, og hadde forlovet seg kun tre måneder i forveien.

- Det funket bare ikke. Forhold tar slutt, fortalte en kilde til nettstedet, og la samtidig til at det ikke lå noe dramatikk bak valget.

Dette bekreftet også en av sangerens representanter overfor People.

Et drøyt år før sangfuglen forelsket seg i agenten sin, brøt hun også forlovelsen med sin daværende kjæreste, Taylor Kinney (38). De hadde da vært sammen i fem år.

- FULLSTENDIG GALSKAP: Denne oversettelsen av Bradley Cooper og Lady Gagas «Shallow», har på under to døgn blitt sett godt over 400 000 ganger. Video: Generation Event Vis mer

LES OGSÅ: Aniston og Pitt: - De kan komme seg gjennom hva som helst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer