«Maskorama»

- Gleder meg skikkelig

Snart er det duket for en ny sesong av «Maskorama».

DOMMERPANEL: Robert Stoltenberg, Tete Lidbom og Marion Ravn er klare for gjettingen. Silje Nordnes i front er programleder. Foto: Fredrik Arff / Monster / NRK
DOMMERPANEL: Robert Stoltenberg, Tete Lidbom og Marion Ravn er klare for gjettingen. Silje Nordnes i front er programleder. Foto: Fredrik Arff / Monster / NRK Vis mer
Publisert

I 2020 ble norske TV-tittere introdusert for første gang til det helt unike programmet «Maskorama», og for mange ble det et lyspunkt i en corona-preget hverdag.

I ettertid har seerene gjennom flere sesonger benket seg foran TV-skjermen for å finne ut hvem som gjemmer seg bak de fargerike og oppfinnsomme kostymene.

De er likevel ikke alene om å gjette seg frem til de utkledde kjendisene, for med seg har de det stjernespekkede dommerpanelet bestående av nykommerne Robert Stoltenberg (58), Tete Lidbom (37) og den erfarne «Maskorama»-detektiven Marion Ravn (39).

Overfor NRK kan Stoltenberg røpe at han gleder seg over deltakelsen i programmet, spesielt med tanke på gjennomsnittsalderen til seerne.

- Dette gleder jeg meg skikkelig til. Jeg tror faktisk at det bor en liten Lilli Bendriss i meg, så jeg skal bruke mine overnaturlige evner til å finne ut hvem som er bak maskene. Tenk at jeg får lov til å sitte i panelet i et av de mest sette ungdomsprogrammene i Norge, sier han til statskanalen.

Lidbom på sin side, er i ekstase over å få lov til å ta del av gjetteleken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.