Tommy Fredvang:

- Gleder meg i hjel

Tommy Fredvang røper familieforøkelse.

BLIR FAR: Tommy Fredvang og Tara Shahimi skal bli foreldre i mars. Foto: Privat
BLIR FAR: Tommy Fredvang og Tara Shahimi skal bli foreldre i mars. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist og «Stavangerkameratene»-sanger Tommy Fredvang steg for første gang ut i rampelyset da han i 2009 deltok i sangkonkurransen «X Factor» på TV 2. I 2010 deltok han også i «Skal vi danse», hvor han endte på en femteplass.

I fjor kom den hyggelige nyheten om at 39-åringen hadde fridd til sin kjære Tara Shahimi, og fått ja. Nyheten delte han på sin Instagram-profil ved å poste en bilde av forlovelsesringen på Shahimis hånd.

Søndag kveld kunne de imidlertid dele nok en gladnyhet på bildedelingstjenesten. Paret, som har vært sammen siden 2017, varsler familieforøkelse - de venter nemlig sitt første barn.

FORELDRE: Skuespiller Herbert Nordrum og musiker Emilie Nicolas har fått barn. Video: NRK Vis mer

- Kjempestas

På bildene poserer Fredvang og Shahimi sammen på det som ser mistenkelig mye ut som et rosa barnerom, mens førstnevnte holder på sin forlovedes voksende mage. Det er også lagt ved en video hvor artisten kysser magen.

«Mamma og pappa», skriver han til innlegget og la til et rødt hjerte.

- Det er kjempestas. Vi skal få en liten jente, og det blir helt fantastisk Jeg gleder meg i hjel, det er helt utrolig at vi skal få lov til å oppleve noe sånt. sier artisten til Se og Hør.

Han forteller at termin er i slutten av mars.

OVERRASKES: Jørgine Massa Vasstrand venter sitt fjerde barn, og under pressetreffet i forbindelse med «Funkyfam» sesong 3, får hun seg en skikkelig overraskelse. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi har klart å holde det hemmelig en stund, men nå ble det såpass mye mage at det var greit å bare få det ut.

Fredvang forteller at i artistjobben er han vant til at veldig mye handler om han selv, og han tror derfor han har godt av å flytte fokuset over på en liten datter istedet.

Før den tid er det imidlertid hans gravide forlovede som får litt ekstra oppmerksomhet:

- Det går kjempefint med henne. Hun var litt varierende i form i begynnelsen, men nå virker det ganske greit. Men så er det jo den bratteste veien igjen, så det blir en tøff siste etappe. Min jobb nå er bare å være så støttende jeg kan.

- Jeg blir så imponert over hva damer går gjennom med graviditet og fødsel. Hadde det vært menn som skulle født hadde det ikke vært mennesker igjen på jorden, fleiper han.

Henrik Elvjord Borg og Lisa Anckarman har fått sin egen realityserie på Youtube «LISA&HENRIK», der snakker de om fremtiden. Reporter: Steffen Pettersen Video: Rød Løper/ Vis mer

Fridde i hagen

Da forlovelsen ble kjent i fjor kunne artisten fortelle til Se og Hør at frieriet fant sted i hagen, som var pyntet med flere lyslenker.

- Jeg våkner opp hver dag og føler meg som verdens heldigste mann, la han til.

Det var for fire år siden at Fredvang bekreftet at han hadde funnet kjærligheten med Shahimi.

- Jeg kan bekrefte at jeg har ny kjæreste. Jeg er veldig forelsket og har truffet verdens beste dame, sa han til TV 2 den gang.

I 2019 stilte han opp til et intervju med VG hvor han lettet på sløret om forholdet til hans nåværende forlovede.

HJEMMEBANE: Som Fenrik i kompani Lauritzen er Geir Aker en forkjemper for disiplin, men hvordan er han på hjemmebane? Video: TV 2 Vis mer

Der kom det frem at paret hadde en helt spesiell start på forholdet. Shahimi hadde planer om å reise til London for å studere i et år, men Fredvang klarte imidlertid ikke å gi slipp på Shahimi.

- Hun bare ramlet inn i livet mitt og snudde om på alt, så jeg spurte på den gammeldagse måten om hun ville være kjæresten min. Det eneste som betydde noe, var å vente på henne hele det året, fortalte han.

LES OGSÅ: - Snart blir vi fire

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer