Gwen Stefani og Blake Shelton forlovet seg:

Gledelig nyhet fra stjerneparet

Nå tar de forholdet et steg videre.

GIFTER SEG: Gwen Stefani og Blake Shelton har forlovet seg. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
GIFTER SEG: Gwen Stefani og Blake Shelton har forlovet seg. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2015 gikk det skjelvinger gjennom Hollywood da det ble kjent at popstjerne Gwen Stefani (51) og musiker Gavin Rossdale (54) skulle skilles etter 13 års ekteskap.

Like før var det blitt kjent at hennes med-dommer i «The Voice», country-artisten Blake Shelton (44), hadde skilt seg fra kona gjennom fire år, Miranda Lambert (36).

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

De var begge åpne om at det var tøffe brudd, og Stefani har gått langt i å avsløre at det var utroskap som lå bak. I kulissene til sangprogrammet fant de to imidlertid mer enn en kollegial tone, og i 2015 ble det kjent at de var et par.

- Tro det eller ei, hun er kanskje den mest normale personen jeg noen gang har truffet. Det har vært utrolig bra for meg å være sammen med noen som er så jordnær som henne. Hun er rett og slett et godt menneske med et stort hjerte, har Shelton tidligere fortalt om sin kjæreste.

«Takk for at du reddet livet mitt»

Og nå tar de altså forholdet et steg videre. På Instagram har Stefani delt et bilde hvor hun kliner til med kjæresten, og på fingeren hennes glimrer det fra en ring.

- Ja, takk, skriver hun ganske enkelt under bildet, etterfulgt av emojier av en ring og foldede hender.

View this post on Instagram

@blakeshelton yes please! 💍🙏🏻 gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Det samme bildet har også Shelton delt på sin profil.

- Hei, takk for at du reddet mitt 2020. Og resten av livet mitt. Jeg elsker deg. Jeg hørte et JA, skriver han.

Fra ekteskapet med eksmannen har Stefani de tre sønnene Kingston (14), Zuma Nesta Rock (12) og Apollo Bowie Flynn (6). Shelton har imidlertid ingen barn fra før.

Lo av bryllupsrykter

Helt siden det ble kjent at Gwen og Blake var kjærester har det med jevnlige mellomrom dukket opp påstander om at de to venter barn og planlegger bryllup sammen.

- De kommer til å avsløre forlovelse veldig snart, uttalte blant annet en kilde til Us Weekly i januar.

Nettstedet skrev videre at country-sangeren i lang tid skal ha ønsket å gjøre Stefani til sin kone, men at hun har holdt igjen på grunn av de tre sønnene sine.

- Blake har lenge villet gifte seg med Gwen, men hun har alltid vært utrolig forsiktig fordi hun har tre barn å tenke på, uttalte kilden.

Shelton har selv sagt at han finner de ulike overskriftene ganske så underholdende.

- Når det kommer til disse ryktene, så skal jeg ikke sitte her og si at jeg er sur. Jeg synes det er morsomt. Gjennom årenes løp, så har jeg lært å ta det for det det er, innrømmet han til Entertainment Tonight i juni.

GIFTEKLAR: «Ex on the beach»-profil Henrik Borg skal gifte seg med sin svenske kjæreste Lisa. Nå ønsker han seg barn. Video: Rød Løper Vis mer

Videre fortalte Blake at hvis han og Gwens liv er så interessant at tabloidpressen ser seg nødt til å dikte opp historier om dem, så ser han på det som et positivt problem.

- Vi har aldri hatt det bedre sammen enn vi har det nå, og vi kunne ikke vært lykkeligere, skrøt han til nettstedet.

LES OGSÅ: Venter barn etter brudd og utroanklager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer