«Sex og singelliv»:

Gledelig nyhet for «Sex og singelliv»-fansen

Mr. Big blir å se i den kommende oppfølgeren.

TILBAKE: Chris Noth returnerer til «Sex og singelliv». Her sammen med Sarah Jessica Parker. Foto: Moviestore/REX/NTB
TILBAKE: Chris Noth returnerer til «Sex og singelliv». Her sammen med Sarah Jessica Parker. Foto: Moviestore/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede i midten av januar kom gladnyheten som «Sex og singelliv»-fansen har ventet på i det som later til å være en evighet, nemlig at suksessen kommer med en oppfølger.

Den gang bekreftet HBO Max at det vil komme en spesialserie med ti episoder, med navnet «And Just Like That …».

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Cynthia Nixon vil alle medvirke i serien, men ikke Kim Cattrall, skrev blant andre Deadline.

Comeback

Det har naturligvis også blitt heftig spekulert på hvem av kjekkasene vi vil få et gjensyn med, og hva er vel «Sex og singelliv» uten Mr. Big, eller Chris Noth som skuespilleren egentlig heter?

Onsdag kveld bekrefter produsent Michael Patrick King at Noth gjør comeback, skriver The Hollywood Reporter.

FORELSKET I OSLO: Sarah Jessica Parker skryter av kebaben og gravlaksen hun har spist i den norske hovedstaden, mens Gerard Butler føler seg litt hjemme her. Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer

- Jeg er i ekstase over å skulle jobbe med Chris igjen på «And Just Like That...» Hvordan kunne man ha laget en ny episode av «Sex og singelliv» uten vår Mr. Big?, sier produsenten.

Den nye serien vil ta for seg «Carrie», «Miranda» og «Charlotte» i deres reise fra «den kompliserte virkeligheten og vennskapet deres i 30-årene, til en enda mer komplisert hverdag i 50-årene».

Serien er planlagt for innspilling i New York seint denne våren.

Suksess

Det går fremdeles sport i å diskutere om Mr. Big var det riktige valget for seriens hovedperson, Carrie Bradshaw, eller ei.

Skuespiller Chris Noth blir muligens aldri kvitt stempelet fra tv-serien, men det har ikke hindret ham i å få flere roller - i tillegg til de mange film- og tv-rollene han hadde før han «ble» Mr. Big.

I 2005, etter at «Sex og singelliv»-serien var avsluttet, gjorde han comeback i rollen som Mike Logan i tv-serien «Law & Order: Criminal Intent». Han spilte denne rollen første gang fra 1990 til 1995, i originalserien «Law & Order», ifølge IMDb.

TILBAKE: HBO Max har publisert de første bildene fra Friends The Reunion. Den har premiere 27. mai, men i Norge må HBO-brukere vente lengre med å få se. Vis mer

Var ferdig med Mr. Big

Seinere har han spilt i tv-seriene «The Good Wife», «Titanic: Blood and Steel», og «Tyrant».

At han nå gjør comeback i rollen han trolig er best kjent for, kommer nok overraskende på mange. Tidligere har han nemlig, til fansens store fortvilelse, sagt til US Weekly at han ikke tror han vil returnere som Mr. Big.

- Jeg føler vi allerede har fortalt den historien. Jeg har ikke noe mer å si. Jeg vil fortelle andre historier, sa han til nettstedet.

Nå viser det seg imidlertid at han har endret mening.

LES OGSÅ: Nå er Ellen DeGeneres arvtakere klar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer