The Wanted:

Gledelig nyhet etter alvorlig kreftdiagnose

Tom Parker har blitt pappa.

POPULÆRE GUTTER: F.v: Tom Parker, Nathan Sykes, Max George, Siva Kaneswaran og Jay McGuiness gjorde stor suksess i boybandet The Wanted. Foto: NTB
POPULÆRE GUTTER: F.v: Tom Parker, Nathan Sykes, Max George, Siva Kaneswaran og Jay McGuiness gjorde stor suksess i boybandet The Wanted. Foto: NTB Vis mer
Publisert

For et par uker siden kom den triste nyheten om at den tidligere «The Wanted»-stjernen Tom Parker (32) er alvorlig kreftsyk. Det avslørte han selv i et åpenhjertig innlegg på sosiale medier.

«Det finnes ingen enkel måte å si dette på, men jeg har dessverre blitt diagnostisert med en svulst i hjernen og gjennomgår allerede behandling. Etter å ha tenkt oss om, har vi bestemt oss for at vi, i stedet for å skjule det, skal gi ett intervju der vi åpner opp om detaljene så mye som mulig», delte han da med sine 193 000 følgere på Instagram.

Til OK! Magazine fortalte 32-åringen at det er det krefttypen glioblastom han har fått. Dette er en veldig alvorlig diagnose, med svært dårlige prognoser. De fleste lever bare i litt over ett år etter at diagnosen er stilt, ifølge Oslo universitetssykehus.

Parker har kreft i fjerde stadium, og valgmulighetene er få.

- Jeg er fortsatt i sjokk. Det er altfor mye å svelge. Jeg visste at noe var galt, men jeg hadde aldri regnet med dette. Man tenker aldri at sånne ting kommer til å skje med deg, sa han til magasinet.

GLEDE I SORGEN: Tom Parker og Kelsey Hardwick har fått barn nummer to. Her er de avbildet sammen i fjor høst. Foto: NTB
GLEDE I SORGEN: Tom Parker og Kelsey Hardwick har fått barn nummer to. Her er de avbildet sammen i fjor høst. Foto: NTB Vis mer

Fikk en sønn

Nå, midt i sorgen, kommer derimot en gledelig nyhet.

Sist uke skal nemlig Tom Parker og kona Kelsey Hardwick ha blitt foreldre til en liten gutt. Det melder E! News.

Det er artistens tidligere «The Wanted»-kollega, Max George (32), som avslørte fødselen da han tirsdag gjestet det britiske morgenshowet «Lorraine».

Temaet kom opp da programlederen spurte George hvordan det stod til med Parker.

UHELBREDELIG: Influenser Elin Kjos hadde vært plaget med hoste i ett år, og trodde at det var astma og allergi. Det viste seg å være uhelbredelig lungekreft. Video: Expressen TV Vis mer

- Jeg snakket med ham i går, og det går fint med han. Han har det veldig bra. Kelsey fødte deres andre barn sist uke. Så ja, han er en «fighter». Tom klarer seg, og hvis han ser på nå vil jeg gjerne si til ham og familien at jeg elsker dem.

Fra før av har paret, som giftet seg i 2018, datteren Aurelia Rose Parker (16 mnd.).

Vil ikke vite

Det var i 2010 at Parker slo gjennom i den irsk-britiske boyband-gruppen «The Wanted». Sammen med kollegaene Nathan Sykes, Siva Kaneswaran, Max George og Jay McGuiness gikk de til topps i Storbritannia med debutsingelen «All Time Low».

Fire år senere gikk guttene derimot forskjellige veier. Flere av dem har gjort det bra som soloartister i ettertid. Tom Parker har blant annet jobbet som DJ, vært realitydeltaker og har spilt selveste Danny i en nasjonal oppsetning av «Grease».

Nylig fikk han altså livet snudd drastisk på hodet. Til tross for at sykdommen er aggressiv har Parker og kona ikke ønsket å få prognosene hans utdypet av legene.

- Jeg sa at det ikke kom til å være noe bra for Tom og det mennesket han er. Han hadde bokstavelig talt sittet og telt dager i stedet for å leve livet. Vi tenker ikke på den måten, fortalte Hardwick til OK! tidligere denne måneden.

LES OGSÅ: TV 2-profilen Kasper Wikestad har fått kreft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer