The Wanted:

Gledelig nyhet etter alvorlig kreftdiagnose

Tom Parker har blitt pappa.

POPULÆRE GUTTER: F.v: Tom Parker, Nathan Sykes, Max George, Siva Kaneswaran og Jay McGuiness gjorde stor suksess i boybandet The Wanted. Foto: NTB
POPULÆRE GUTTER: F.v: Tom Parker, Nathan Sykes, Max George, Siva Kaneswaran og Jay McGuiness gjorde stor suksess i boybandet The Wanted. Foto: NTB Vis mer
Publisert

For et par uker siden kom den triste nyheten om at den tidligere «The Wanted»-stjernen Tom Parker (32) er alvorlig kreftsyk. Det avslørte han selv i et åpenhjertig innlegg på sosiale medier.

«Det finnes ingen enkel måte å si dette på, men jeg har dessverre blitt diagnostisert med en svulst i hjernen og gjennomgår allerede behandling. Etter å ha tenkt oss om, har vi bestemt oss for at vi, i stedet for å skjule det, skal gi ett intervju der vi åpner opp om detaljene så mye som mulig», delte han da med sine 193 000 følgere på Instagram.

Til OK! Magazine fortalte 32-åringen at det er det krefttypen glioblastom han har fått. Dette er en veldig alvorlig diagnose, med svært dårlige prognoser. De fleste lever bare i litt over ett år etter at diagnosen er stilt, ifølge Oslo universitetssykehus.

Parker har kreft i fjerde stadium, og valgmulighetene er få.

- Jeg er fortsatt i sjokk. Det er altfor mye å svelge. Jeg visste at noe var galt, men jeg hadde aldri regnet med dette. Man tenker aldri at sånne ting kommer til å skje med deg, sa han til magasinet.

Fikk en sønn

Nå, midt i sorgen, kommer derimot en gledelig nyhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer