Glapp Beyoncè trusa?

Truseløse bilder av "Beyoncè Knowles" går som en farsott over internett. Men er de ekte?

TRUSELØS: En rekke nettsteder viser det som skal være en truseløs Beyoncè Knowles på scenen. Men er bildene ekte? Foto: All Over Press
TRUSELØS: En rekke nettsteder viser det som skal være en truseløs Beyoncè Knowles på scenen. Men er bildene ekte? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Både på videonettstedet YouTube og kjendisbloggen DrunkenStepfather.com vises for tiden bilder av det de hevder er "Naughty Girl"-sangerinnen i heftig dans rundt en strippestang.


Og den bredbente posituren viser at det ikke bare er Britney Spears, Lindsay Lohan og Paris Hilton som liker å vise seg med blottet underliv.


Men er den avbildete kvinnen virkelig Beyoncè Knowles? Og kan det være manipulert? DrunkenStepfather.com innrømmer selv at bildene kan være falske, men dette har likevel ikke hindret tusenvis av brukere fra å besøke siden, og flere titalls større nettsteder å republisere bildet.


Beyoncè (26) selv har ennå ikke kommentert saken, men dersom det er henne som har blitt konsertknipset på fersken, er det ikke første gang hun viser seg lettkledd på scenen.


I august blottet hun puppene da kjolen spratt opp under en konsert i Toronto.


Og den tidligere Destiny''s Child-vokalisten fikk også hard medfart da hun i juli falt ned en trapp på scenen.


Nå frykter mange fans at hun kan ha gått på en ny smell...


LES OGSÅ: Beyoncè blottet puppene!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer