Glam-modell vil bli miss

Sofie Nordahl tilhører Lene Alexandras showgruppe "La Divaz". Nå satser hun på en missetittel.

FLOTTE FRØKNER: (F.v) Charlotte Hauger, Anette Myrvoll og Stine Raastad. Se jentene i bikini i bildespesialen. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
FLOTTE FRØKNER: (F.v) Charlotte Hauger, Anette Myrvoll og Stine Raastad. Se jentene i bikini i bildespesialen. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Glitter og glamour!


SEHER.NO:  Akershus-jenta Sofie Nordahl (20) har ingen problemer med å være i rampelyset. Hun jobber nemlig som glamourmodell og tar oppdrag i forskjellige danseshow og events til vanlig.


- Det å være glamourmodell har i seg selv et ufortjent frynsete rykte. Jeg har aldri hatt noe ønske om å stille opp naken eller på noen andre utfordrende bilder. Det er viktig å ikke gjøre noe man en gang vil angre på i ettertid, forteller Sofie til Se og Hør Weekend.


Se bikinibildene av de ti siste finalistene her.


Alle de vakre jentene kjemper om å bli med videre i konkurransen for å bli Frøken Norge 2007, men bare to jenter skal stå igjen etter finalen i april. En av dem får representere Norge i Miss World, mens den andre får konkurrere i Miss Universe.


Stem på din favoritt på Frøken Norges hjemmesider (ekstern lenke).


Se Lene Alexandra fra "La Divaz" musikkvideo her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer