Glam gir ut soloplate

Nå vil Wig Wam-vokalisten erobre Japan - på egenhånd.

BIG IN JAPAN? Åge Sten Nilsen vil ta Japan med storm som soloartist. Foto: Per Ervland
BIG IN JAPAN? Åge Sten Nilsen vil ta Japan med storm som soloartist. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Han ble for alvor kjent som Glam i Wig Wam, men nå går Åge Sten Nilsen (39) egne veier. I dag slippes den første singelen fra albumet "GLAMunition" - som er ventet 9. mars - og nå håper "Singing Bee"-programlederen å erobre Japan som soloartist.

- Musikalsk er dette en popplate, litt Queen møter Bon Jovi på en fin dag i Mika-land med litt Beatles-inspirasjon, sier Åge Sten Nilsen til VG.

- Jeg hadde omkring hundre snytter og deler av melodier da jeg begynte å jobbe med platen. Resultaet er blitt elleve sanger, og jeg håper at hver låt er en liten musikalsk oase.

Platen skal også slippes i Japan, og dersom Glam slår gjennom der kan kronene fort begynne å rulle inn på konto. I dag er det først og fremst på konsertmarkedet han tjener penger, og den driftige artisten legger derfor ut på GLAMunition-turné i februar/mars.

Likevel benekter han at solosatsningen betyr slutten på Wig Wam.

- Vi har hatt et års pause og skal snart i gang igjen for fullt. Vi skal opptre under Z-rock-festivalen i Birmingham i mai. Alle medlemmene må satse hundre prosent og legge inn like mye tid og krutt i en ny runde med Wig Wam. Den nye platen skal hete "The Balls", og jeg regner med den er klar i løpet av neste år, sier 39-åringen.

Har du tips om norske artister? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Ekteskapet kunne gått i vasken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer