Herman Flesvig:

Gladnyhet til fansen

- Dette blir stygt, skriver Herman Flesvig på Instagram.

BLE UTSATT: I april kom beskjeden om at de resterende episodene av «Førstegangstjenesten» var utsatt på grunn av coronaviruset. Nå kan det se ut til at vi har mer å glede oss til. Foto: NRK
BLE UTSATT: I april kom beskjeden om at de resterende episodene av «Førstegangstjenesten» var utsatt på grunn av coronaviruset. Nå kan det se ut til at vi har mer å glede oss til. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi har utsatt opptaksstart litt, men det er en produksjon som er ganske fleksibel og rask å få opp på beina, sa Christina Rezk Resar, fungerende redaktør i NRK Underholdning, om «Førstegangstjenesten» i begynnelsen av april.

Men onsdag ettermiddag deler Herman Flesvig det som kan late til å være en gladnyhet til fansen på Instagram.

«Sees om 6 uker. Dette blir stygt. Xoxo Flesvig», skriver han på Instagram til et bilde av et manus, hvor det står «Førstegangstjenesten, sesong 2».

Det kan være vanskelig å tolke om det er snakk om de resterende episodene som ble utsatt, eller om kanalen jobber med ny sesong.

Christina Rezk Resar i NRK Underholdning skriver følgende til Se og Hør i en SMS:

«Første sesong var de to testepisodene vi laget i 2019. Så er innspillingen av de neste rett rundt hjørnet. Om man kaller det sesong to eller en er vel litt uklart».

Videre kan Resar avsløre at serien går i opptak allerede denne uken.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Flesvigs manager, Laila Robe, men hun har foreløpig ikke besvart våre henvendelser.

NEKTET TJENESTE: Herman Flesvig gjør stor suksess med NRK-programmet «Førstegangstjenesten», men én detalj hindret komikeren å selv kunne tjenestegjøre i forsvaret. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Kan klare innspilling

Kanalen har så langt bare fristet seerne med to episoder, men nå kan det se ut til at man har ekstra mye å glede seg til når serien etterhvert er tilbake på skjermen.

I april forklarte Resar at de ikke hadde spilt inn de resterende episodene ennå, og at de i utgangspunktet skulle ha startet innspilling 15. april.

- I verste fall får vi kanskje publisert halvparten når vi skulle, også kommer resten senere. Men vi vet ikke om vi må dele det opp eller om vi greier hele, sa den fungerende redaktøren videre.

Resar fortalte også at det ikke er sikkert at regelen om to meters avstand vil være et stort problem under innspilling, og at det derfor kan hende de klarer å lage noen episoder på tross av smittevernrestriksjonene som er blitt innført som følge av coronapandemien.

HET: Herman Flesvig er i vinden for tiden, og nå har han sluppet låta «Josefine». Produsent: Anders Nilsen Vis mer

LES OGSÅ: - Det er et lett og organisk forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer