Herman Flesvig:

Gladnyhet til fansen

- Dette blir stygt, skriver Herman Flesvig på Instagram.

BLE UTSATT: I april kom beskjeden om at de resterende episodene av «Førstegangstjenesten» var utsatt på grunn av coronaviruset. Nå kan det se ut til at vi har mer å glede oss til. Foto: NRK
BLE UTSATT: I april kom beskjeden om at de resterende episodene av «Førstegangstjenesten» var utsatt på grunn av coronaviruset. Nå kan det se ut til at vi har mer å glede oss til. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi har utsatt opptaksstart litt, men det er en produksjon som er ganske fleksibel og rask å få opp på beina, sa Christina Rezk Resar, fungerende redaktør i NRK Underholdning, om «Førstegangstjenesten» i begynnelsen av april.

Men onsdag ettermiddag deler Herman Flesvig det som kan late til å være en gladnyhet til fansen på Instagram.

«Sees om 6 uker. Dette blir stygt. Xoxo Flesvig», skriver han på Instagram til et bilde av et manus, hvor det står «Førstegangstjenesten, sesong 2».

Det kan være vanskelig å tolke om det er snakk om de resterende episodene som ble utsatt, eller om kanalen jobber med ny sesong.

Christina Rezk Resar i NRK Underholdning skriver følgende til Se og Hør i en SMS:

«Første sesong var de to testepisodene vi laget i 2019. Så er innspillingen av de neste rett rundt hjørnet. Om man kaller det sesong to eller en er vel litt uklart».

Videre kan Resar avsløre at serien går i opptak allerede denne uken.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Flesvigs manager, Laila Robe, men hun har foreløpig ikke besvart våre henvendelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer