David Guetta:

Gladnyhet med 20 år yngre kjæreste

Deler hyggelig beskjed.

LYKKEN SMILER: David Guetta skal bli pappa for første gang. Foto: Splash News/NTB
LYKKEN SMILER: David Guetta skal bli pappa for første gang. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

David Guetta (52) og kjæresten Jessica Ledon (32) skal bli foreldre. Det røper de på Instagram, etter at de torsdag kveld deltok på Latin Grammy Awards i Spania. Der viste de også frem gravidmagen.

«Vi har store nyheter for dere! Årets viktigste utgivelse», skriver Guetta under et bilde av de to, hvor 32-åringen holder seg på magen.

Dette er parets første barn.

I 2014 kom nyheten om at den berømte DJ-en og kona Cathy Guetta (54) hadde gått hver til sitt etter 22 år som ektepar.

Bare året etter så det imidlertid ut til at David hadde klart å legge bruddet bak seg, da han fant lykken med nettopp Jessica Ledon. I 2018 gikk det rykter om at paret hadde forlovet seg, etter at Jessica dukket opp med en diamantring på ringfingeren.

BABY I BAKSETET: På vei til sykehuset forstår Gabriela Correia (33) at hun ikke rekker fram i tide. Video: Instagram (Gabrielcorreiaw/Deborahghelman). Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

Ifølge Daily Mail skal dette dog ha vært en løftering i stede for en forlovelsesring. Den britiske tabloidavisen skriver nemlig at David ikke lenger tror på ekteskapet etter skilsmissen fra ekskona.

54-åringen skal ha gitt kjæresten ringen i 2017 som et tegn på kjærlighet og forpliktelse.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer