Josefine Frida Pettersen:

Gladnyhet for «Skam»-stjernen

- Gleder meg helt vilt til å se hvordan det endelige resultat blir.

HOVEDROLLE: Josefine Frida Pettersen har kapret hovedrollen i den kommende danske serien «Dopamin». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HOVEDROLLE: Josefine Frida Pettersen har kapret hovedrollen i den kommende danske serien «Dopamin». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Discovery melder i en pressemelding at Josefine Frida Pettersen (25) skal spille hovedrollen i den danske serien «Dopamin» som ventes å få premiere våren 2022.

I serien møter menneskelig begjær thrillerens intensitet. Serien er inspirert av kriminalsaker fra den virkelige verden, og utspiller seg på det fiktive Limfjordens Universitetshospital, som plutselig rammes av en rekke uventede dødsfall.

Ekstrabladet meldte om saken først.

Josefine Frida Pettersen skadet seg under innspillingen av filmen «Disco». Det forteller hun om i ukens «Skavlan». Video: TV 2 / Vis mer

- Gleder meg vilt

I pressemeldingen fra Discovery sier Pettersen:

- Det har vært en veldig spennende opplevelse å arbeide med serien, og jeg gleder meg helt vilt til å se hvordan det endelige resultat blir, sier Pettersen i pressemeldingen, og legger til.

- Som skuespiller leter jeg alltid etter nye utfordringer, og rollen i «Dopamin» er en spennende rolle og helt annerledes enn noe jeg har spilt før, så jeg måtte bare si ja.

KASTER KLÆRNE: «Skam»-skuespiller Josefine Frida Pettersen var blant flere som stilte i den dampende reklame-kortfilmen for RFSU - der målet er å få flere til å bruke kondom ved å «sette kondomet inn i den sexy sammenhengen den faktisk tilhører». Video: RFSU Vis mer

- Ekstremt glade

Pettersen er den første bekreftede skuespilleren i den nye serien. Programdirektør Pil Gundelach Brandstrup sier i pressemeldingen at serien også vil inneholde en rekke kjente danske skuespillere, men vil ikke kommentere navnene ennå.

- Vi er ekstremt glade for Josefine og resten av rollebesetningen på «Dopamin», som har alle forutsetninger for å bli en sterk serie, sier programsjefen.

I en ny episode av YouTube-serien «Klarna stikker innom», viser Thomas Hayes fram guttekollektivet. Vis mer

LES OGSÅ: Avslører ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer