Travor Engelson:

- Gladnyhet for Meghans eksmann

Nyheten kommer tre uker etter at hertuginnen fødte sitt andre barn.

EKSMANN: I underkant av to år var Meghan gift med Trevor Engelson. Her er de avbildet sammen under en ferietur til Mexico. Foto: Splash News/NTB
EKSMANN: I underkant av to år var Meghan gift med Trevor Engelson. Her er de avbildet sammen under en ferietur til Mexico. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter mye drama i det britiske kongehuset den siste tiden, kunne endelig prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) sette jubelen løs da datteren Lilibet Diana kom til verden i begynnelsen av juni.

Paret har også sønnen Archie Harrison (2).

Kortvarig ekteskap

Prinsen og hertuginnen ga hverandre som kjent sine «ja» den 19. mai i 2018, under en vielse i St. Georges kapell på Windsor slott i London.

Mens dette var Harrys første ekteskap, har derimot Meghan vært gift en gang tidligere. Fra 2011 til 2013 var den tidligere «Suits»-stjernen nemlig gift med filmprodusenten Trevor Engelson (44).

Duoen møttes for første gang i 2004, og bestemte seg altså syv år senere for å bli ektefeller.

Bryllupsseremonien fant sted i Jamaica, under en firedagers feiring. Det skulle imidlertid ikke bli et ekteskap av det langvarige slaget - knappe to år senere ble de skilt.

Årsaken til bruddet skal ha vært «det store presset fra Hollywood».

I etterkant gjorde selveste prins Harry skuespilleren til hertuginne av Sussex, og kun fem måneder etter ekskonas eventyrbryllup i 2018, giftet også Engelson seg på ny. Hans utkårede var milliardærarvingen Tracey Kurland (34).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer