Travor Engelson:

- Gladnyhet for Meghans eksmann

Nyheten kommer tre uker etter at hertuginnen fødte sitt andre barn.

EKSMANN: I underkant av to år var Meghan gift med Trevor Engelson. Her er de avbildet sammen under en ferietur til Mexico. Foto: Splash News/NTB
EKSMANN: I underkant av to år var Meghan gift med Trevor Engelson. Her er de avbildet sammen under en ferietur til Mexico. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter mye drama i det britiske kongehuset den siste tiden, kunne endelig prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) sette jubelen løs da datteren Lilibet Diana kom til verden i begynnelsen av juni.

Paret har også sønnen Archie Harrison (2).

Kortvarig ekteskap

Prinsen og hertuginnen ga hverandre som kjent sine «ja» den 19. mai i 2018, under en vielse i St. Georges kapell på Windsor slott i London.

Mens dette var Harrys første ekteskap, har derimot Meghan vært gift en gang tidligere. Fra 2011 til 2013 var den tidligere «Suits»-stjernen nemlig gift med filmprodusenten Trevor Engelson (44).

Duoen møttes for første gang i 2004, og bestemte seg altså syv år senere for å bli ektefeller.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

Bryllupsseremonien fant sted i Jamaica, under en firedagers feiring. Det skulle imidlertid ikke bli et ekteskap av det langvarige slaget - knappe to år senere ble de skilt.

Årsaken til bruddet skal ha vært «det store presset fra Hollywood».

I etterkant gjorde selveste prins Harry skuespilleren til hertuginne av Sussex, og kun fem måneder etter ekskonas eventyrbryllup i 2018, giftet også Engelson seg på ny. Hans utkårede var milliardærarvingen Tracey Kurland (34).

I august i fjor ble Engelson og Kurland foreldre for første gang, da datteren Ford (10 mnd.) så dagens lys. Og nå melder Us Weekly at paret venter sitt andre barn sammen.

«Filmprodusenten og kona får en ny datter», avslører en kilde til nettstedet mandag.

BABYLYKKE: Tracey Kurland og Trevor Engelson skal vente datter nummer to sammen. Foto: MediaPunch/Shutterstock/NTB
BABYLYKKE: Tracey Kurland og Trevor Engelson skal vente datter nummer to sammen. Foto: MediaPunch/Shutterstock/NTB Vis mer

«Ingen kontakt»

Den første graviditeten ble avslørt i et innlegg på Engelsons private Instagram-konto som Daily Mail publiserte en skjermdump av.

- Den fremtidige årets mor og jente, ute av fars liga. Det beste jeg noensinne har produsert, uten tvil, skrev han under et bilde hvor han hvilte hånden på konas voksende mage.

Til tross for at hertuginne Meghan og Engelson kjente hverandre i en årrekke før de også giftet seg, så skal de to eksene ikke ha kontakt i dag.

- De snakker ikke sammen lenger. Han tenker egentlig aldri på henne. Han er i et veldig lykkelig forhold, fortalte en kilde til Us Weekly våren 2019.

Det er knyttet store forventninger til det store intervjuet med prins Harry og Meghan Markle, som sendes i natt norsk tid. Se og Hørs kongehusekspert mener de bygger opp til krig. Vis mer

Trevor Engelsons nye kone, Tracy, er arving av en formue på flere milliarder. Hun er alene verdt rundt 1,6 milliarder norske kroner, penger hun har fått av finansforeldrene Stanford og Shiela Kurland.

Hennes far jobbet for byrået Countrywide, men forlot selskapet i 2006, etter å ha solgt aksjene sine for omtrent 1,5 milliarder kroner.

Han har siden tjent gode penger i andre bedrifter, og har derfor sikret familien sin godt økonomisk. Det skal derimot nevnes at Engelson selv heller ikke har noen økonomiske problemer. Han er en suksessrik film- og TV-produsent i Hollywood.

LES OGSÅ: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel avslører luksuskjøp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer