«Jakten på kjærligheten»- Ida og Jørgen:

Gladnyhet for «Jakten»-paret

- Dagene går i ett.

NYTT STEG: Jørgen Bekken og Ida Eriksmoen avslørte at de var et par i fjor. Nå har de blitt foreldre for første gang. Foto: Privat
NYTT STEG: Jørgen Bekken og Ida Eriksmoen avslørte at de var et par i fjor. Nå har de blitt foreldre for første gang. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I 2019 var Jørgen Bekken (30) og Ida Eriksmoen (28) å se i «Jakten på kjærligheten». De deltok i programmet for å finne kjærligheten med hver sin bonde, Eriksmoen med Andreas Bolset og Bekken med Inger Lund.

Slik ble det ikke, men i fjor kom derimot nyheten om at de to frierne hadde funnet kjærligheten med hverandre.

- Vi har det veldig fint sammen, kunne Eriksmoen fortelle til TV 2 den gang.

Etter at innspillingen tok slutt møttes de igjen på en fest hvor flere av frierne fra den samme sesongen deltok. Der fant de tonen, og holdt kontakten før de til slutt ble et par.

Overfor Se og Hør kunne Eriksmoen røpe at hun også hadde flyttet inn til Bekken i Nord-Odal.

JAKT: Dette er de seks bøndene som søker en å dele gårdslivet med i 2021-sesongen av «Jakten på kjærligheten». Video: TV2 Vis mer

Tar forholdet et steg videre

Mye har skjedd siden den gang, og overfor Se og Hør kan Eriksmoen nå avsløre at de to ble foreldre for første gang for bare noen uker siden.

- Vi har fått en gutt som heter Håkon. Han kom til verden 21. juni, røper den tidligere «Jakten på kjærligheten»-deltakeren.

ETTBARNSFORELDRE: Lille Håkon kom til verden for bare to uker siden. Foto: Privat
ETTBARNSFORELDRE: Lille Håkon kom til verden for bare to uker siden. Foto: Privat Vis mer

Eriksmoen legger ikke skjul på at det har vært slitsomt å bli mor for første gang, men påpeker at det også er veldig fint.

- Dagene går jo i ett. De siste to ukene har vi prøvd å finne rutiner og finne ut av hvordan man skal gjøre ting. Man lærer mye nytt. Vi har ikke helt kommet i gang med det vanlige livet enda, men det kommer nok ikke til å bli det samme gamle, innrømmer hun.

- Hvordan vil du beskrive Jørgen som pappa?

- Jørgen er veldig flink, det er veldig gøy å se. Han har vært en veldig god støtte, svarer Eriksmoen.

NERVØST: Tradisjon tro går ikke alt helt som det skal når «Jakten»-bøndene drar på speed date. Video: TV 2 Vis mer

- Veldig heldige

Hun kan også røpe at sønnen faktisk er oppkalt etter bestefaren til Jørgen.

- Vi er veldig heldige. Han er stort sett ganske rolig og gråter veldig lite. Men hver gang jeg poengterer det, gråter han. Han er veldig snill, fortsetter den nybakte moren.

Med sommerferien godt i gang innrømmer Eriksmoen at de har forsøkt å legge noen planer, men at de er åpne for at disse kan endres.

- Jeg er en ivrig fisker og familien min er jo fra nord så vi har lyst til å prøve å kjøre opp dit for å fiske litt, legger hun til.

KJÆRLIGHET: «Jakten»-paret Camilla og Ronny kunne endelig vise frem kjærligheten. Vis mer

Som nevnt var det på en fest det oppsto søt musikk mellom Eriksmoen og Bekken. Pandemien som fulgte i etterkant av festen gjorde at de to turtelduene fikk god tid til å bli kjent med hverandre.

- Han har en veldig sjarmerende utstråling, også er han snill og genuin, har Eriksmoen tidligere uttalt til Se og Hør om kjæresten.

Fikk en datter

Det er ikke sjeldent at tidligere «Jakten»-par tar forholdet videre ved å enten gifte seg eller få barn sammen.

I februar kom blant annet gladnyheten om at Else Strøm Larsen (39) og Peter Theolin (43) hadde fått sitt første barn sammen.

BLE FORELDRE: Realityparet Else Strøm Larsen og Peter Theolin fikk sitt første barn sammen i februar. Foto: Kristin Stavåsen / TV 2
BLE FORELDRE: Realityparet Else Strøm Larsen og Peter Theolin fikk sitt første barn sammen i februar. Foto: Kristin Stavåsen / TV 2 Vis mer

«Etter en lang fødsel som inneholdt det meste av uforutsette ting kom Solveig Leia Strøm Theolin med keisersnitt til verden i går den 16. februar. Vi er forelsket, hun er nydelig», skrev Theolin i en tekstmelding til TV 2.

Theolin kunne også avsløre bakgrunnen for navnevalget. Overfor TV 2 forklarte han at han hentet inspirasjonen til mellomnavnet fra «Star Wars»-filmene, nærmere sagt karakteren, prinsesse Leia. I tillegg er også datteren oppkalt etter familien på Strøm Larsens side.

SKREMT: Det er ikke bare-bare å være rundt store kyr. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - For oss har det vært helt riktig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer